Hur kom du på att du skulle heta frostywhite på skype?

Du var på island och så såg du en helt underbar, sprallig liten sjättlandsponny vid namnet Conrad. Du tyckte om honom jättemycket och bestämde dig för att ta dig en skumpig liten ridtur, du hade ju trotsallt ingen sadel att rida på. Conrad var helt vild och for runt som en stor hingst på grönbete. Conrad red då hejvilt iväg ut i vildmarken, med dig på som frusen av skräck fastklamrad på Conrads taniga rygg. Helt oväntat ställde sig Conrad på bakbenen och tjöt som om han hade en massa oönskade vänförfrågningar på Facebook. Just i den vildaste sekunden så kastade Conrad av dig hänsynslöst från sin rygg och du föll handlöst ner på marken. Oturligt nog var landytan där du landade lite gyttjig så du började glida, efter bara några sekunder med en väldans fart! Utan föraning trillade du ner i en gejser och bara ögonblicket senare kastades du upp i luften och landade i den gula snön. Du var ju helt blöt från gejsern och kylan från snön fick dig helt enkelt att frysa till is, däravnamnet frostywhite!

/ab


Värdelös dag

Idag är en värdelös dag. En sån dag som man lika gärna skulle kunna knyckla ihop och kasta någonstans där det brinner mycket. Jag har ont i huvudet, är trött och har noll att göra, vilket kanske förklarar varför jag orkar ta mig tid att sitta och skriva här om ingenting. Jag somnade vid 6-7 i natt och vaknade klockan tre och har sedan dess inte gjort mycket vettigt. Såg Rat race och åt efterblivet godis. Den var inte så bra.

Här är en länk till alla bilder från nyårs, ha så skoj!
http://www.facebook.com/album.php?id=100001529858835&aid=22277

Jag vill sova bort några dagar, tills någon dag då jag får vara med elin. Jag saknar henne.

Just nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva så så får det bli. Godnatt och godmorgon!

Här kommer en fin bild från nyårs man ju slipper klicka på den underbara länken på för att se. Wunderbart.



/ab

Nyårs

Ganska kul kväll ändå, käkade oxfilé och för mycket efterrätt först på kanot, sen drog vi hem till Pärtan och hade lite skoj, sköt lite raketer upp och ner och brottas som små laxar i snön ;) Tyvärr vart det inget snöbad för att vi glömde bort det, men jag var på g riktigt hårt där i början ;) Nä men kul kväll ändå ;D

/ab

RSS 2.0