To make the most of the time is a full time job

Ser nu att jag inprincip suttit och bloggat i över två timmar! Jag som skulle göra läxa? eller hur va det riktigt?
Ska försöka, garanterar inget, läsa på om centerns politik nu. Hör och häpna, jag kanske till och med skriver några rader i kollegieblocket!!

see yah later cuties:*:*

/pp


My paradise<3


Två solnedgångsbilder på fina Göksjön! Midsommar 2009! <3





Skönhet är inte allt! den är byggd med kärlek! det som räknas! -07


Vy från våran gamla stuga! KÄRLEK!

Saknar..
/pp

Sick things in our world at the moment...

Alltså det händer fan spårade saker ute i den stora vida världen just nu!
Nu snackar jag inte stora övergångar som att Zlatan bytte från Barcelona till AC Milan & att nu Robinho byter från Manchester City till AC Milan för "ynka" 171 miljoner...  Utan nu snackar jag spårade saker som verkligen är flippade..


Nästa gång ni klagar på en bilkö, gör inte det... LOVAR att det finns värre! Här är beviset! Det är sjukt...
Sjukt lång bilkö flera mil lång...


Har du cellskräck? Va då glad att du slipper vara en
gruvarbetare i Chile just nu, 33 personer sitter fast 700meter under jordens yta. Borrningen för att rädda dem måste ske sakta pga ras risk vilket i sin tur gör att räddningsarbetet kan ta lååång tid. Det har gått 26 dagar sen olyckan!


Tycker ni att det är dåligt väder här? Jag tycker ni ska sluta klaga
efter att ni sett detta!!


Detta har inte riktigt med alla spårade saker att göra men. Äntligen börjar media, världen och modebranschen fatta! Många plus till de designers som gör detta möjligt! De tidigare trender som hållt på tidigare har varit sjuka, ofattbara, ja rent ut sagt bisarra! Nu har dom börjat förstå vad som är normalt i vårat samhälle!
Många tummar upp för detta!


Detta inlägg var endast för att uppmärksamma lite händelser som kanske inte många lagt märke till? eller har jag fel?!
Det mesta är hemskt..

MEN!

Det sista stycket är något jag personligen är glad över!

Tummen upp helt enkelt!


/pp

Snart natt

Nu äre dags för att lägga sig och se efter tvn ;) Imorgon ska jag se True Blood med älsklingen, fett kul, hoppas på subs bara :D
/ab

Take care of the world we live in

Efter föreläsningen så var det bara att traska ut i regnet mot busshållplatsen och stå där ca 7,5 minuter? Anyway så funderade jag allvarligt på att stanna i stan ett tag men eftersom att det stod en buss redo mot hamn och jag hade träning 18.30 så kände jag att för att inte behöva stressa så mycket så vare bara att åka hem direkt...

På bussen träffa jag sirri, felix och ALLE!! awesome kul att snacka ett tag sen följde alle mig till KRUSBÄRSBUSKEN <33 Ingen fattar det där men, det är en buske som är väldigt bra placerad på vägen hem och vi älskar krusbär så vi brukar stå där och prata! hahah

Men när blåsan börja närma sig overkill nivå så var jag tvungen hem för jag skulle ju måsta hinna med middag också. Direkt jag kom hem for mamma och pappa och kolla på en stuga i mitt paradis <3 hoppas <3 
Till min glädje så fann jag en stoooor panna med stuvade makaroner och även korv till det! wonderful.

En snabbvisit vid datorn sen blev det att trampa iväg till fotbollsträningen! jag var sen.. alla andra var senare... När jag var framme så var det endast Petter och Mange där. Så trots att träningen nästan börjat så satt vi bara där och snacka, tillslut så komme några eftersläntare och vi blev några fler!
Träningen i sig var helt out of control.. planen såg mer ut som en potatis åker som var klar för sättning av potatisen när vi var klara. När vi anlände var planen dyngsur och det tjaskade under skorna hela tiden, minsta lilla kraft under fötterna och marken gav vika och gled iväg.. Dirty boys.. and we know it...


(efter lite lek på vårvandringen 2010)

At the moment så känner jag att en massage inte skulle sitta helt fel.. har fortfarande gode ont i nacken... fy.. någon frivillig?


Avslutar med en låt som jag verkligen tycker bör uppmärksammas. Okej den är gammal jag vet, men bara något år. Men det är syftet med den som är det fina, videon också.

 
It will touch your soul, It touches mine



/pp

Drömmarna är krossade

Träningen gick sådär, dubbelbokat ;)
Mobiler vart stulna och drömmar vart krossade, inte ok :O Pp skippade träningen för lite fotboll :( aja, sen middag nu, pice owt!
/ab

Don´t say words ju can´t manage

Morgonen började som vanligt.. inte alltför ovanligt är ju löpningen till bussen som brukar ske ungefär 5ggr/vecka. Lektionerna idag kändes rätt tröga, det började med Naturkunskap A där vi blev indelade i grupper för att sedan förenkla ett kursmål var. Våran grupp kom inte så långt, mycket snack sen noll verkstad, snacket var väl i och för sig inte riktigt fokuserat på Ekosystemets struktur och dynamik samt den biologiska mångfalden, alltså kursmålet som vi blev tilldelade. Det som snackades mest var kläder, morgonbesvär, killar och fika. Vi killar i gruppen var inte så aktiva i detta samtal.

Samhälls A blev betygssamtal där jag fick veta att jag kan nå upp i MVG i kursen om jag nu skriver tex VG+ respektive MVG på kommande hemtentor.. Får se vad jag leverar om det är något som är tillräckligt bra.. För ett MVG i Samhälls A skulle ändå inte vara helt fel, gäller bara att prestera...
Efter snacket var grupp arbete så jag måste ta och läsa på lite om vad Centerpartiets Skol- och sjukvårdspolitik. Tror i alla fall att det är de jag ska kolla? Ärligt kommer jag inte ihåg riktigt..
Det roligaste denna lektion var ändå när våran lärare förklarade för oss att om man inte kompleterat eventuella IG:n före sportlovet annars skulle man behöva göra om hela kursen... Då sa han: Å då vet ni ju vad som händer med de som får ig.. Ni börjar knarka, får socialbidrag... osv hahahha det var fan dagens roligaste stund!!

Sen Engelska som ja det är väl som vanligt man överlever, vi jobbade bara med glosor så det är inte så tungt.

Jag har sedan bytt ifrån kursen Textkommunikation till Geografi.. något jag ångrar smått.. Scheisse. Det är en lång historia som ingen obehörig fattar så jag orka inte dra den skiten här.

Hur som helst så var det ingen Geografi idag så då blev det istället hål.. från klockan ett till halv tre satt jag alltså vid en dator som laggade sönder och jag fick inget gjort..

Halv tre var det vi alla FL:are väntat på... Robinson vinnaren Hans Brettschneider som hade en föreläsning om själva robinson deltagandet. Dålig närvaro av alla FL elever ändå.. Men allt gick ändå bra. Fick ju se statyetten för tusan!

Inte från idag!

/pp


Flårbåll

kommit hem från en låången dag i skolan, funderade på att göra matte men jag far nog till älsklingen istället. Ikväll äre träning, vilket nog blir kul ;) Roligt att vi fått mycket läsare nu xD 113 unika igår :) det går framåt ;)
Som sagt så skulle ju amanda mest troligt fixa en sådan där header xD får se om det blir någerst av, för både jag och pierre är båda två totalt värdelösa på det där... aja.. hehe
/ab

Underbart fin dikt!!

 

Elements


 

As you smile you melt the coldest of hearts
You make the air sing through the trees
Fire dances around you, surrounding you with warmth and love
Water washes away your pain leaving you with joy
The scent of spring calls to you
You bring peace to the world

Stacey Hug

/pp


tips från mullen..

Jag och ville satt och snacka skotrar då han länkade denna! "detta är något för dig??"

http://www.blocket.se/ostergotland/Yammaha_440_skitsnabb_28465131.htm?ca=2&w=3 

satt allvarligt och skratta högt för mig själv så att jag nästan börja gråta... vad tror annonsören ?...

allvarligt...

/pp


telling the truth is the biggest you can do

Truth


 

Truth was there at the beginning of the beginning

Truth was there at beginning of the beginning of the beginning

What was true alone was there

And truth has persisted through the ages

Let change do whatever it can truth alone remains

Change has sprung from truth

For there was nothing else than truth

And change is its offspring

Or perhaps change is truth and truth was change

Change was at the beginning

Change was what is past

Change is what is now

Change is what will be in times to come

Change is Truth

Truth is Change

I welcome truth in every breath

Hail to thee Oh Death


BY: Dr. Ramesh Chandra Mukhopadhyaya


/pp


take care of eachother, give ´em compliments.

Efter middagen kröp jag in under täcket ett tag, värmen från det och ljudvågor i form av bandit rock strömmandes ut genom högtalarna var riktigt härligt! Jag tror, TROR, att jag sov en 30-45 minuter i alla fall. Svårt att säga eftersom jag inte somna direkt och jag inte vet när... Men lätt att konstatera är att det var nödvändigt!!!!

Kanske ska göra lite läxa eller få me pappa ut i bilen, vet inte.
 
En liten notis bara: Jag fyller 18 år om 158 dagar!!! det är ändå inte så himla länge? God damn AWESOME!!!

hmm vad annars? jo nu vet jag hitta farsans första, ja nu mena jag FÖRSTA, mobil för ett tag sedan!
Bli inte rädda, det är inget vapen, det är bara en telefon!


La en penna bredvid... omg..


Håll humöret uppe å va glad! Don´t worry! Just be awesome!

/pp


Double rainbow across the skyyyyy

Hahaha så fult ;D kolla översta först, sen den nedre ;)
Part 2 ;)
Hahaha....
/ab

A smile on your face can save someones day

Oooooh what a sun shiny day!
Ja till en början vare då det...

En halvtimmes sovmorgon blev alltså massa snoooooze, trots koma känslan när jag låg där i sängen så hittade jag tillslut motivationen att kliva upp. Med detta beslut så påminde sig min dumhet att inte stretcha efter matchen igår.. det börja bra.. Att sedan ha beslutsångest och bråttom är ingen bra kombination.. Visste inte vad jag skulle ta på mig..
Huvudet började i alla fall hänga med efter en dusch, rakning och frukost. Sen såklart hade jag det jobbigt med att inte veta vad klockan var, Tips från coachen: I detta hus ska man ALDRIG kolla på klockan i köket!!
Jag hade för ovanlighetens skull ingen mobil att kolla på imorse... Detta p.g.a. min lyckliga upptäckt av att mobilen inte laddats inatt.. Det berodde förstås att den varit i sängen med laddaren i och lilla jag lagt mig på den så laddaren glappa ur.. Så det blev en stress laddning imorse. Med det menar jag att jag stängde av mobilen och hoppades på att i alla fall några små elektroner skulle leta sig in under tiden jag gjorde mig klar..

Att springa var dagens utmaning. Självklart blev det en löpning eftersom att jag var ovetandes om korrekt tid.. Låren kändes som två stelopererade lykstolpar, vilket inte är okej.-. När jag kom till bussen starta jag mobilen och såg att jag var 6 min tidig. Men bättre det än sen alltså!

Dagen i sig har gått bra. Vi började med Samhälls då vi prata om valet och fick veta att det kommer komma en tenta om det.. Vilken dörm alltså! vad jag längtar!
Sen delade vi in oss i lite partigrupper eftersom vi ska sen ha redovisningar om partiernas åsikter.
Före allt detta så hade vi nutidskryss. Det var första gången på väldigt länge som jag spikade ett sånt! 

Engelskan och Svenskan gick också bra, trots att jag var lite slut i huvudet, men det gick fint.
Idag var även första dagen sen vi börja om skolan som det var god mat! amaziiing! Trevligt sällskap också och bra plats u know? :]  

Nu vankas det mat såklart sen så vet jag inte, en powernap? göra bort "läxorna" vi fick idag?, övningsköra?
Vi får helt enkelt se sen!

Big smile = big difference

/pp

MatteB

Kommit hem från skolan nu och öser på lite med In Flames för ovanlighetens skull ;D Sedan blir det att göra matteläxan som jag saknat så extremt mycket under sommarlovet :O Sedan blir det nog myskväll med amanda :D
Imorgen är det innebandyträning, sedan så ska jag höra om någon ska med på gymmet efteråt ;P
/ab

guten morgen! naaaaaaaaaaaaaat

Nu äre dax att sova eller ja först blire ju fika, lonley.. Sen bums i säng för det är skola imorgon!
Sov morron till 09.10 och slutar 14.20 rätt okej ändå!
samhälls, engelska och svenska på schemat!

Kvällen har bjudit på trevligt sällskap i form av Ville! Vi satt och kolla skotrar sen så byggde vi pussel.. men alla bitar fanns inte så vi gav upp efter 1timme och 45 min ... ahhaha söta vi är!

te och mackor väntar mig nu!
gonatt

Buss till piiite, Avatar i 3D
/pp

Header på G! ;)

Älsklingen Amanda ska nog fixa en header åt mig åkk pierre nu ;D mohhehe, blir snajs! Måste lägga in en skön video också när jag ändå skriver :)
-
Personlig åsikt- världens bästa band! ;)
/ab

Nu blir det att åka av

Nu ska jag ta mig tid och skriva ett långt jävla inlägg! Sitter och lyssnar på lite musik och har just kommit hem från stugan där vi firat morfar som fyllt 70 år. Musiken som dånar på är för tillfället The sound of truth med As I Lay Dying ;D I stugan hade Peder med sig ett tält där vi hade feta förstärkare ;D stugan ligger ute på landet så det var bara att ösa på, hehe ;D
Nu får vi se hur det går i skolan i veckan, he blir nytt schema, kommer säkert bli förjävligt! Skulle inte förvåna mig eftersom att det oftast brukar bli så... Aja vi får la se hure blir :P Är riktigt trött också så ska nog lägga mig snart och se tv :) Annars imorgon så hoppas jag att amanda ska ha tid att vara med mig, har inte vart med henne på superlänge...
Har dragit igång med innebandyn nu också, skitkul! ;D Spelar för tillfället i samma femma som Pierre, enda nackdelen med sporten, HAHHAHA ;D nä han är så duuuuktiiig.... Aja, ska se vad det finns för musik att lyssna på nu, mest troligt In Flames ;D
HADE
Måste ju också lägga in en bild på mig som bör vara.... Hmm ja, iaf över ett halvår gammal, lär se lite annars ut i håret vid oktobers början, hehehehe....
Väldigt fin - kanske - kanske inte - vem vet?
/Ab

bjuder på två goa kommentarer.

Pappa brukar lyckas med att säga rätt saker. Mycket sågningar brukar jag åka på. Bjuder på en på mig och en på konsum.

^^ Jag står och borrar fast en gips skiva i en planka på väggen. Pappa kommer in och säger: Går det bra? eller gåre som vanligt? ;)^^

Rätt så jävla clean..

^^pappa är på affärn för att köpa polarbröd osv. Frukost material helt enkelt! Han kommer hem och säger: Fan det fanns ju inge polarbröd kvar, blev en limpa istället om det går bra?
Jag: jo det är lungt.
Pappa: det fanns jävlart inge bröd kvar. Helt tomt, tamefan som om vi vore i Ryssland....^^

Ni kanske inte tycker det var så kul men fan så jag älskar sågningar!!

Från det ena till det andra! Någon som är sugen på att ge mig en massage? har så jävla ont i ryggen...
skulle uppskattas!


schteeek me like <3
Egypt 2010!
/pp


fight night.

Matchen behöver vi inte prata om, inte heller resultatet utan dagens snackis blev slutminuten såklart..

^^skönt, Isac plocka den enkelt, men va fan gör deras forward? går och knuffar Petter i ryggen??.. Aj fan Mange är på plan.. han tar sats och springer in i deras forward.. damn en rak höger ligger i luften.. jag känner det.. publken känner det.. ja alla inblandade känner det..
Jag som är närmast tar det steg som kanske ingen annan skulle ta? jag ställer mig mellan "slagskämparna" och vad händer... direkt får jag en smäll framifrån av deras forward som börjat alltihop. Hans högra hand träffar då min hals och vänsterhanden min axel.. känner hur balansen sviktar.. SMACK... jag känner två händer träffa mina skuldror med rejäl kraft. Min kropp slungas då tvärt framåt istället och nacken knäcker till eftersom vid en sån här slungade och tvär riktningsförändring får huvudet att sega efter vilket gör den största skadan..
Jag ligger nu här på all fyra.. känner smärtan sprida sig i nacken och längs ryggraden. Trots det så lyfter jag blicken för att se vad domaren ska ta sig till. Beslut ett: deras forward åker på ett rött, beslut två: Mange åker på ett rött kort.
Snälla skicka ut tokfan som kom i rygg på mig... nej... domaren skickar bara bort mange och subbun.. nu vill han sätta igång spelet.. fan.. hur går det till att han missade den smällen.. helt sjukt..^^

Matchen blåstes av direkt efter det här! Med besvikna och tunga steg gick jag till mittplan och tackar moståndarna. Det tar emot att tacka efter det nyligen hända överfallet.

Det blev i alla fall massa snack om slut minutens incident i omklädningsrummet.. Jag orkade inte så mycket, jag var så sjukt irriterad och ville hem! Så snabb i duschen var jag sen körde jag hem medans jag och pappa försökte komma på vad vi ska äta.

För stunden sitter jag nu här med ryggsmärtor från svaken upp in i huvudet.. Pappa är på affärn och kirrar mat, ska bli skönt att äta och ta det lungt en stund.

Någon som kommer ihåg vad jag påpeka i tidigare inlägg?
Inget idag ska förstöra leendet på mina läppar! Det håller än!
Still happy trots allt tjaffs.

Thx for the help with that!


Känner att jag bjuder på så sjukt läckra bilder från fjällen i påskas!!

NJUT!

/pp

Höst 2010 är på ingång

Kallt, blåsigt och regningt idag!
Men vad gör det när man är på superglatt humör och det känns som att inget väder kan fan stoppa det!
Trots att jag fryser och har varit ute och jobbat med pappa ute i garaget så är jag ändå på riktigt bra humör. Även om jag vet att snart ska jag på matchsamling och sen vara två timmar ute i kylan och regnet i enbart shorts, t-shirt och annan fotbollsutrustning så är jag ändå på gott humör! Fan vad det känns skönt att få vara det. Tack för det!!!!

Inget kan stoppa min glädje dag! (läcker bild I know..)

Har alltså varit och hjälpt pappa med att göra en ny ingån i garaget så vi har kirrat det sen så rensade jag upp lite verktyg... inte lätt herregud vilken röra!! gav upp efter en stund... 
Efter ett tag så var mamma gulli och laga lunch åt mig nu innan hon far och jobbar, måste ju få i mig nå mat före matchen! hinner ju inte äta middag före så...

Taggar match nu i alla fall. Vi möter ostvik/drängsmark. Det är bara att konstatera att idag är nog skaderisken total... spännande helt enkelt!

ses när vi ses, annars hörs vi!

/pp

Blowsight - toxic

Just nu sitter jag och lyssnar på Blowsights cover av låten Toxic. Den är fan bara riktigt härlig helt enkelt!!
Blowsight – Toxic

Gårkvällen var trevlig, sen fastnade jag ju här ett tag, because of a real cutiepie!, men så småningom tog jag mig till sängen! Dock blev det ju en del smsande men av naturliga skäl somnade jag ändå.

^^Vaknade 07.36 av att regnet dånar mot taket.. jag bara ligger där och lyssnar på alla vatten droppar som studsar mot den bårda metallen. Mina ögonlock är för tunga för att öppnas. Min kropp är för trött för att ge respons på min hjärnas inpulser. När vädret lugnat sig en aning så finns möjligheten att somna om igen. Vaknade doock flera gånger till denna morgon.. Varför kunde jag bara inte få sova? Nej jag skulle verkligen behöva vakna av allt!.. Sist men inte minst så ringde väckaren, den som jag ställt för att inte sova bort hela dagen. Idag är ju faktiskt en hyffsat viktig dag, jag måste vara pigg och min kropp måste ge respons. Det är matchdag, samling 15.00 vilket gör att lunchen blir riktigt rejäl och middagen sen... men vad gör det? Jag sitter ju här och är riktigt taggad på att spela fotboll på en plan som är dränkt i vatten. Skulle man lägga sig på den, jag lova, utan att rulla så skulle man ändå bli genomblöt eftersom att det finns så mycket vatten på planen som kläderna kan suga upp..spännande. Tider kommer då vi får veta hur det går också.^^

Annars blir nog dagen rätt så lugn. Ska väl försöka hjälpa pappa med lite städning sen blire mat och match! Ikväll kändes som ännu en lame kväll! Är ju faktiskt trött!!

Have so fun, rain is fallin´n´life is callin


(kändes rätt lockande nu!!! Thailand hösten 2008)


/pp


tired f***in boyz

Efter att mitt humör gick från asglad till totalt asförbannad så blev det bättre när jag blev bjuden på middag till Ville<3! 

Det blev någon grekisk pytt typ. Sen mycket trevligt prat och sågningar av Hjalle, haha.
Sen såg vi filmen Farsan som jag tyckte var riktigt rolig, pinsam och rörande. Sevärd film faktiskt! Josef Fares är ju awesome!


Efter det blev det rätt lame stämning. Jag Ville och Hjalle gick och började bygga pussel... efter 25 minuter var det nerpackat igen och jag und Ville låg som två retarded real fucked up zombies... Vi snackade om lite av varje men mestadels skoter, är riktigt jävla taggad... !!!!!

Vi var riktigt trötta så jag bestämde mig för att fara hem och nu sitter jag här!

Ji ska no sova snart!

/pp

inte mycket att skryta med.

Gårkvällen var rätt lame men ändå trevlig. Efter middagen och 1,5 timmars övningskörning så drog jag mig till Ville och käka lite tacos med dom! gotti!

Sen blev det dö i soffan med Ville och Peter, vi såga bl.a. Cash cab och Shanghai knights.
Hem gång klockan 1.30 på ett ungefär.

Sen pga vissa anledningar så blev det lite trögt att sova... men halv tre- tre tiden tror jag att jag slocknade i alla fall.

Morgonen idag var tung, jag orka verkligen inte ens försöka stiga upp... men tillslut vid tio tiden tog jag intiativet och gick ner, åt frukost, kolla datorn och duscha. Sen drog jag och pappi ut med golfen<3
Det blev en lång tur sen med stopp i Stackgrönnan hos Berit och Lelle! Like them a lot! Fika paus där sen drog vi vidare hemåt för att hämta jackor sen till konsum och ta ut pengar. Detta med målet att fara och se fotboll men samtidigt käka Thai mat<3 Tack till Sirris mamma!! Blev Kycklingspett med ris <3 jätte gott!!!!!!!!!!!

Sen drog vi hem tvärt men vi kom på att vi behöver en ny mikro för att den gamla gick sönder bara sådär... så då fick jag köra till coop bygg för att möta upp mamma och kolla in lite saker där. Givetvis står nu den nya mikron i köket! wonderful.

Nu blire att fixa nå krubb eller liknande, vara med Ville, ut med harry?, sen vara hundvakt ikväll för att mors fars ska på matfesten ikv!
Jag måste fasen dit imorgon!!! damn important!

MAT!<3
MAT!<3
MAT!<3


Me like food<3 thailand, Fall 2008!

have a nice evening sweethearts!

/pp

kuuuulaaaaa....

Gjorde just ett fint inlääg men det försvann .... hata sånt...

ska försöka återskapa... !

/pp

golfen in my heart <333

Har nu efter middagen varit ute och övningskört med golfen! Fy fan så jävla rolig bil! Det gick också skitbra, trots några små missöden i början, så jag är på glader humör efter en hittills bra dag!

NU blire att sticka över till Ville!! soeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! 

/pp

pp goes shopping!

Efter skolan idag så skynda jag in till stan! Jag hade tur eftersom Häger komme med sin super sjösala och fråga om jag ville skjutsa henne så att vi båda tog oss snabbare in mot stan, självklkart tackar man ja!!

På stan mötte jag upp både mamma och Sirri. Vi skulle leta en jacka åt mig! Vi hade mindre än en timme på oss eftersom klockan var två och mamma börja jobba ett. Vi speedade igenom många affärer som Hansens, Sport City, Dressmann, Carlings, H&M, JC, Stadium, Intersport och sist men inte minst Jack and Jones! där jag även hitta min jacka<3 Invenstering? OYES!

Mamma var underbar och betalade de 999.5 kr som jackan kostade sen så skyndade hon sig iväg till jobbet. Sirri och jag fortsatte våran vandring på schtaaan! Efter lite virr hit och dit så hamnade vi på H&M igen! Vi letade en fin neutral cardigan men plötsligt peka Sirri och sa "oh kolla där! :D", Där hängde en väska, enligt mig awesome även enligt Sirri, vi hade ju letat en sån till mig länge men bara hittat skumma fula.. men den här var faktiskt en sån jag tänkt mig och det fanns bara en kvar!!

Vi hittade dock ingen prislapp.. så jag gick till kassan och frågade. 199kr! behövde inte tänka så länge utan jag köpte den dirr!  Direkt jag köpt den och sedan börjat gå med Sirri lite mot tjej avdelningen så sa Sirri sådär igen... "Kolla här så härlig!" vad var det? jo en halsduk! svartvit, välditgt väldigt skön och fin!! den kosta bara 69.50 så jag vände direkt på klacken och gick tillbaka till kassan för att investera igen!

Därefter stod vi i typ 30 min eller något och pratade med Julia, Jonte och Julias kompis astrevligt för var ett tag sedan! Vi bestämde att träffas och käka lunch och se fotboll imorgon! Blir great!

Taggaaaar!!!!

/pp


effektivt jobb

Dagen har gott bra!

Började med ösregn som hette duga, sen till vårdcentralen för att kolla knäet. Han konstaterade att ledband, korsband är hela och även inga tecken på minisk skada! sköönt att höra!
Ska knapra ipren för att sänka svullnad sen får jag träna osv! och om det förtsätter svullna och vid fler eventuella låsningar så ska en vidare undersökning upprättas!

Efter dessa goda nyheter så satte jag mig i bilen för skjuts av mammsi till skolan! jag kom typ tio min sent, vilket inte gjorde något för hon visste var jag varit och sen så fick jag boken sen så... sluta lektionen!?? ja det är sant... jag hade inte behövt komma.. hade vi bara varit tio min segare hade jag inte behövt sitta på skolan med ett hål på två tommar till klockan kvart i ett...

Under hålets gång så hittade vi åt källaren på a-torp skolan! rätt nice! dit och busa på hålen framöver? hahah..
sen satt vi mest och snacka.

Nästa och sista lektion på schemat var alltså Naturkunskap A! weeiii ? ...
Vi fick lyssna på våran lärares personlighet typ i tio min sen vad kursen skulle handla om och efter det blev det enskilda foton för att hon skulle kunna komma ihåg namnen lättare. Efter fotona så fick vi faktiskt sluta! det är sant.. vilken arbetsam dag!! naaaaaaat...


Nu snacka vi rejäl regnskur!! (inte riktigt så som det är på bilden som är något år gammal men nästan...)
/pp



nu så!

Den enda som gissade var Lisa! så hon får ofc länkning för det!

Men tyvärr vare varken i något som hon gissade på!

Utan det var i ved korgen som mamma hittade nycklarna... De har alltså legat där i drygt en månad..
bra pierre...

Jag skulle lägga dom på spisen men missade.. skulle lägga upp dom efter jag hängt ut mina blöta kläder men på vägen tillbaka hade jag ju självklart glömt bort det.. ! scheissee..

/pp

trött humor = awesome i trött läge annars useless..

Nästa version av Htc är modellen penetration, med extra skydd.



Snart i din butik: Tiger Woods Penetration Tour 2011! Va först, du tjänar på att boka.


gonatt

/fantasilös....


Innebandy!

säsongens första träning, som gick sådär ;) LÅNGT inlägg!
/ab

risk taker

Efter middagen blev det faktiskt så att jag for och tränade trots oron för knäet. Men kände att jag inte hade ont då och har ju ändå läkar tid imorgon så det fick bära eller brista! vad som hände var att... det BAR!! WOHHOOOOO underbart!!
Dock så var inte mina personliga prestationer på planen fullt så underbara...

Allting gick ändå okej. Det är fan inte lätt att spela på knöl kaplan...

På väg hem kände jag suget... jag bestämde mig för att ta ett intiativ!
Direkt jag kommit inanför dörren och lagt bort sakerna så sa jag till pappa:

NU far vi ut och kör!

Han nappa och for ut en sväng drygt en timme tror jag. Måste försöka få lite kontinutet i körningen! Börja köra lite oftare och skaffa lite rutin!
Även nytt för mig att köra i regn... men gick fint.


Jag är hungrig... som vanligt då!
Ska nog gå och käka något när jag skrivit klart här. Men först vill jag tillägga att jag börjar 11 imorgon och slutar 14.00 !!!! great!

Efter det blire stan med mamma innan hon börja jobba 3. Hon hade visst hitta en jacka åt mig <3 !! Sen kanske det blir nå kläder! skulle kanske behövt en cardigan till eller nått. Sen vill jag även efterlysa förslag på var jag kan hitta någon snygg och funktionabel
väska!
tack på förhand!


Övertaggen! Vårvandring 2010! Awesome time!

/pp


disapointed...

inga gissningar på garagenyckel fyndet... blir besviken...!

kom igen nu!..

/pp


175 skoldagar kvar av läsåret

Idag var en annorlunda dag på ett vanligt sätt, sort of.

Börja med att jag bara ville kasta väckaren åt helvete och mysa kvar i sängen någon timme, för jag var ensam och frusen.. Att jag hörde regnet smattra mot taket stärkte inte motivationen...
Men upp kom jag och tog en väcknings dusch endast för skulle ju ha idrott som första lektion!!
Efter liten snabbpackning och massa frukost så blev det smålöpning till bussen men jag var i tid! Till och med före Ville!!

Väl på skolan så blev utegympan inställd och vi skulle spela badminton inne ist. Vi värmde upp med kedjekull och killerball sen efter typ fyra-fem slag i badminton, då tog det stopp... jo bokstavligen talat... knäet låste sig och gick inte böja in helt.. det bara tog stopp och jävligt ont... så jag och min lärare satt och kolla om tester och grejer och kom fram till att det förmodligen är menisken som strular... som tur är så är det yttersidan av knäet och där sitter menisken inte ihop med ledbandet vilket är jävligt bra för mig!
Blev duschen för mig sen då. Jag ringde då mamma som fixa en tid hos läkaren imorgon 10.30 för knä koll!
Men störande är att det började släppa efter ett tag och nu kan jag böja benet utan problem.. Men ska väl kolla om råd osv imorgon!

Annars så gick dagen rätt lätt! Hade textkommunikation och svenska före respektive efter lunch sen massa information och planering på Friluftslivet!

Tagga nästa vecka då det blir kärr/myrfotboll!!!

Nu äre snart middag och hjärnan på högvarv eftersom jag inte bestämt mig om jag ska fara till träningen klockan sex eller inte..? Köra tills det brister eller vila och vänta på en dom imorgon?
Vi får se!


En prototyp av ett knä! Vänster är utsidan!
I - yttre ledband
J - menisken, där jag har ont...

/pp


Finally!!!!!

Mamma gjorde det omöjliga...
Hon räddade mitt misstag..
Hon hittade garagenycklarna som varit borta läääääänge!!
typ över en månad..

ni får gissa vars hon hittade dom!
Ger svaret senare!

/pp


Tidig kveellll Försök nr 3..

Inte så tidigt idag heller men ska iaf gå och lägga mig nu!

Har haft innebandyträning ikväll och vad ska man säga? Det artar sig!
Vi börjar få till det där med högerstyrning nu och vi släpper inte till något spelmässigt. Dock är jag numera positionerad som back i år, lite omställning för min del alltså. Som tidigare spelat c/f. Våran femma fick ändå en eloge av Lasse eftersom vi försökte med genomtänkta uppspel och lyckades med dem! awesome! 

Så var på rätt gött humör på väg hem även om jag var missnöjd med min egen insats, men så äre oftast. Sen var jag gode glad att fotbollsträningen blev inställd pga regn. Jag kände verkligen inte suget med träning 19.30-21.00 i ösregn och 8 grader "varmt".. 
 
aja... när jag kom hem så käka jag upp nubbesalladen som fanns kvar, några varma mackor och en tallrik yoghurt och massa müsli <3 love<3

Medans så såg jag även Irene Huss - Nattrond med mammi und pappi! Den var bra!
Enligt mig så är ju Huss filmerna typ bästa svenska filmerna som gjorts! 




Nu ska jag sova och tagga ute gympa imorgon 08.35!! Kan det möjligtvis regna som det gjort idag? Vi får se!

ses imorrn, pigga och glada!
/pp

skyfall

Okej överdrivet där, men det regnar fan rejält!

Inte minst så märkte vi Friluftslivare det! Vi hade alltså cykel friluftsdag på förmiddagen, men vi delade upp oss och körde volleyboll också! Sen cykla vi i go regnet. Blött är bara förnamnet, men sånt får man leva med! 
 
Dagen fortsatte med dy blöta skor och sockar och halv blöta kläder. Vi drog oss till lunchen och käka medans vi vänta på vår lektion som skulle börja 13.05... (vi åt kvart i elva...)
Bara att sitta av tiden.. men så träffa vi vår samhälls lärare och vi fick börja kvart i tolv istället! underbart! så blev att sluta 1 timme och 20 min tidigare! Riktigt härligt!!

Så jag cykla till syrran och lämna tillbaka hennes cykel och sen blev det raka spåret hem med 13.20 bussen!

Jag ska nu kolla om det finns något ätbart


ME <3 MAT!   

(Alltid samma på Dallas, Kebabtallrik ++ )

K.Ä.R.L.E.K!!


Sen blir det fifa, sen blire middag och innebandy träning! Efter det direkt hem eftersom att fotbollsträningen blev inställd idag...¨craaaap¨

Kanske lyckas jag med en tidig kväll idag?! har misslyckas tidigare kvällar ju...
I förrgår så blev det sent fika för att jag ville ha sällskap men mamma och pappa kunde inte förrän elva och sen somna jag aldrig...

Igår så kom jag hem från bion vid elva sen blev det datorn tvärt.. vilket tyvärr förstörde kvällen.. aja..
Svårt att sova efter det också så blev närmare halv ett innan jag tuppa av.

Tagga sängen ikväll då<3! 

BTW idag så fick vi tillbaka tentan som vi gjorde i våras! Fick VG på den, hade hoppats på högre men jag var så trött då den gjordes och orkade inte lägga full kraft på den.. så slarvade med att ge exempel på t.ex varför USA är så mycket mäktigare än alla andra osv... damn..
Bara fortsätta jobba iaf! Nästa gång ska jag orka! 
Han såg iaf mina ambitioner!!!


Keep looking forward! Try to see things on the bright side! Just be strong!

/pp


when to sleep !?

Heeeeey !!!!!
pirrepurre här!
Fyndigt namn eller hur!? Att jag ens skriver det och "förnedrar" mig själv? Bjuder på det ikv!

Kvällen blev niccccce! var hos Ville spela Gh sen fick vi skjuts av super Peter (Villes padre) till schtaaan där vi köpte biljetter till filmen
Grown ups!!
Efter det blev det en promenix till Carro för att hämta hennes cykel nyckel för jag ska låna cykeln imorrn då vi har halv friluftsdag med hela FL linjen! Tror jag iaf?! Anyway så snacka vi ett tag sen blev det ICA för jag skulle tydligen köpa en loka åt Ville som hade massa godis ifrån Hemmakväll? Aja jag kirra det sen slog vi ihop våra kloka huvuden på en bänk inne vid Bion. Vi ska alltså komma på en hel uppvärmning till träningen imorgon. Den ska även se snygg och extremt proffsig ut... Good luck... han bara random plocka oss.. craaap. Aja var fasen innebandytränare myself ifjol så vi har i alla fall skrapat ihop en grund för hur det ska se ut typ, gäller bara att synka det...

Håll tummarna för oss imorgon klockan 18.00!!!!!!!!!!

Tillbaka till filmen då, jag lasta självklart på med en Meny 3! Stor popcorn och en 0,8 liters dricka, mums. slut efter 40 min typ.. gött vare iaf.. men är hungrig as hell fortfarande...

Filmen var faktiskt riktigt bra! Verkligen humor på min nivå, sågningar är enligt mig något av det roligaste som finns! denna film var overloaded med det! Nu äre oftast jag som brukar bli sågad så det var skönt med lite omväxling och se andra bli riktigt sågade trots att det bara var film..


Riktigt roliga skådisar också!

Den rörde mig på ett annorlunda sätt, den är ytlig men djup på samma gång, som Bruce den allsmäktige. Det finns "dolda" budskap i filmen som är väldigt intressanta. Men jag tänker inte gå in så mycket mer på det eftersom att jag tycker att ALLA med min humor bör gå och se den, kanske lite fler än så också för skulle bara de med min humor gå skulle filmbolaget gå back extremt mycket... hahahaha

Nu är det dags att lut i kull, jag hade liksom tänkt att inte springa till bussen imorgon!!!

Lebewohl

/pp

first day

Fan awesome att vara back in buisness!
Idag har vi snackat, lekt, fått scheman, tittat på ettorna som virrat runt, träffat folk och bara vari happpppy ! 
 
Vi hade engelska, var chill, satt och pratade med varann hela lektionen. Sen skulle jag hitta till textkommunikationen... damn två klassrum stod på schemat.. valde naturligtvis fel..!
 
Gick även och fråga om det gick byta till geografi A för att det vore nice att gå med awesome Emma där men då efter jag gått och skickat förfrågan så märkte vi att mj, sk och fl har separata geografi grupper... det innebär att hur som helst så kommer vi inte gå i samma...  aja får se om jag byter ändå. beror på hur Malin gör om det blir textkommunikation eller inte för henne. Hur som helst så blire nån av kurserna, vilket gör att det är 100 pts typ, iaf textkommuniktation!
To be continued!

Nu väntas middag<3
Körv och mos!!
Respekt!

/pp

boring...

varför slutat kommentera ? :(
blir ledsen..
/pp

In Flames

[fc]#4b0000 I [/f][fc]#5e0e0e N [/f]#a50000 F [/f][fc]#ae0e0e L [/f][fc]#ff0000 A [/f][fc]#ff0e0e M [/f][fc]#ff2e2e E [/f][fc]#ff5555 S [/f]
Fin BB-kod ;)
/ab

WORLDS GREATEST BAND EVER ;D ;P XD :O

/ab

underbar<33333333

Awesome låt som är galet skööön ! <3





/pp

 


homekommen

Hemma från träningen!! orkar knappt kommentera den men kändes lame...

Nu taggar jag skola men som vanligt nu näre är kväll blir jag jätte depp... uppskattar snälla sms då! men har inge pengar eller gratis så kan inte svara..

Btw Volbeat biljetterna är slutsålda... förbenat... var taggad..
 
Nu ska jag gå upp, städa undan lite kanske i alla fall så ska jag ju samla ihop lite skolsaker! Nå att använda imorgon ett block o en penna iaf!

Sov bäst!

/pp

Happiness!!!!!!!!!!

Vet inte vad det är men jag är bara så sjukt GLAD!!!
Är taggad på allt!!
Skulle bara kunna gå ut och skrika ut min glädje.
Vet inte vad det är!
Skola imorgon i alla fall. Jag tycker det känns mega awesome! Ingen ångest här inte! jag är taggad!
Idag så blev jag klar med ved staplingen, tack vare Ville!! tack boy<3 
Sen drog vi till stan och Ville handlade massor! Han köpte b.la tre T:s, kallingar och skolmmaterial! Men inte jag för jag har SLUT PÅ KONTOT!!!! och i börsen... Men jag är glad ändå! 
 
Även om jag är astaggad på shopping! Det får bli någon annan gång!

Super spralliga och övertaggad mega glada Pierre ska snart fara på fotbollsträning! Känns underbart trots kyla och regn ute! care på det!

Fy fan vad livet är underbart!
People, ta vara på det ni har!!!!

Nu taggar jag stämningen i omklädningsrummet innan träningen och sen ikväll funderar jag på lite städning och fifa! sen en halvtidig natta för att imorgon ska jag upp till skolan!


Jag är taggad på vinter också!! (I vintras! skotta snö från taket, sen blev det hopp ner, awesome!!<3)
Ni som klagar på snö kyla och vinter i allmänhet, TA ER! 


Me like a lot!!!!


Jag och ville älskar att leka i snön <3 !!

/pp


SpFl 2a

I morgon börjar höst termin 2010! Vi blir SpFl 2a och nytt schema och kurser! Och ja jag är TAGGAD!!!!!! Ska blir kul! 

Vårat nya schema! >>>>


Schemat för hösten!


Schemat för våren!

Inte så farligt ändå!! :D

övertaggen nu...
 
Ska försöka få hit Ville som får hjälpa mig med att stapla mer ved. Sen blire nog att åka med han upp till schtaaan!! Awesomeeee

/pp

Nightmaaaaaaare!

Vo hänne??... Det frågade vi oss ett ex antal gånger... Läskigt var bara för namnet..

Men först!

Igår ringde Alle och var ensam så jag drog dit och vi prata om chips sen börja vi röra oss mot en lekpark ovanför konsum. Vi fick även med oss Ville! Awesome. vi lekte lite sen blev det massa mobil snack eftersom Alle ska köpa en ny. Antingen Htc eller Iphone.
Sockertokiga som vi är så for vi på konsum och köpte choklad kakor! <3
Sen träffade vi bruuuuuun Julia så vi snackade en stund innan vi for förbi amme och sen till en underbar krusbärs buske <333! Älskar den<3 

Efter det flyttade vi vår krusbärs fulla magar hem till Ville och slog igång Voddler! Senior skip day blev filmen! Andra gången jag såg den, faktiskt rätt bra ju!
Efter några 100g choklad och litervis med vatten så tog filmen slut och Alle for hem. 

Ensamma kvar i mörkret satt då jag och Ville. Gissa då vad det blev för film... Vi kolla igenom komedierna som fanns och av någon anledning föll valet på Another Gay Movie!

Och ja lovar.. den va GAAAAAAAAAAAAY. Har inget emot homosexuella men alltså spåra när alla i filmen var homo.. Kortfattat. En Homosexuell version av American Pie, fatta ni då? Maaaasssaa gay sex typ.. eller dom skulle bli av med oskulden... fan vad läskig den var... Årets skräckfilm nästan.. men förstår ändå syftet med den! jävligt smart att göra en film för homosexuella. Mena hur många tonårs filmer finns det inte?

Villes bröder kom också in i mörkret och såg ett tag... dom fråga måååånga gånger va fan är det här!...

Vo hänne??... Det frågade vi oss ett ex antal gånger... Läskigt var bara förnamnet..


Nightmaaaaaare..........

/pp


Hjältar

/ab

pp

Pierre kom just hit, what to do :OO han får väl bjuda på chips kanske :O
/ab

regn strålande regn

Gh hela dagen ho och med Ville!
Fail på oss...

Sen började vi se filmen Zombies Zombies Zombies, som var helt oroligt b-kvalla och helt usel så som tur va ringde pappa efter 33 min av filmen att vi skulle äta så vi sluta se och nu är jag hemma!

Nubbe sallad till middag! <333 Gott så in i bomben<3  LOVE!! 


Glada trots regn! sorsele 2010! Foto: Lisa Lundström

pöss og kräm  /pp
 

dan före dan..

Tisdag är skoldag.

Idag vet jag inte vad som händer. Ångest kanske?
Ska kolla vad Vill egör iaf. Sen ikväll ska jag nog ut och brumma lite bil.

För att lätta upp stämningen lite så citerar jag nu min kusin från i somras.

"Men du kolla vad häftigt! Kolla på dom där molnen, dom rör sig jättesnabbt, det ser ut som två fiskar som simmar över himlen. Pierre kolla! Visst gör dom det?

Eller är det jag som bara är jävligt full...?"






Missing...my memories and thoughts will cause the tears flowing down my cheeks...
a lump in my stomach that hurts so incredibly bad

pöss og kräm  /pp


worries ain´t funny

Har haft en helgrym kväll! Ja Honken och Madde spela fifa 08 i vilket jag dominerade stooort!!!
Sen blev det Gh 80s och jämnare. Men jag kom igång rejält när tröttheten spela av sig självt..! haha eller?..

(Don´t be such a prick... I´m getting disapointed...)

Två dar till skola nu.. !
Damn..
Känner ni den där känslan.. ja ni vet, den där känslan som alla Skellefteås ungdomar har nu.
Den kallas taggen! Vi peppar som fään inför skolstarten! Eller hur? ... Jo fast näe..

Men jag gör ändå smått det! Känns som att då får jag något att göra och annat att tänka efter allt som hänt denna sommar! Ett sätt för mig att rensa huvet från sommarens skit.. Blir nog bra. Så skola känns inte helt sämst.
Dock om man tänker på att vi kommer träffa Thomas direkt första dagen så känns allt meningslöst... Helt sanslöst jobbig människa.. man stör sig så in i helvette på han...!
Han gör att man inte vill till skolan.. värre lärare har jag fanimej inte varit med om...!
Fy fan..

Får tänka positivt istället. Jag får ju hänga med Awesome: Häger, Friddz, Amme, Hugo osvosv nu när vi börjar om! Det kommer bli kanoners!
Tillsammans är vi starka!!


Längdskidor på Vitberget i vintras! Härlig skid dag! Spfl 1a! Blir 2a nu på tisdag!

/pp

regn är nice!

Vädret har inte varit på toppp idag men det förstörde inget!!
Jag var ute en sväng i skogen med winna. Sen tvär spela jag fifa en timme typ för att sedan byta till att fara och spela GH hos Ville! Vi spala både Metallica och Greatest Hits!
Han lira gura och jag bas! vi pwnade till och från, klarade oss iaf på expert! :]

Efter ett atg var vi vrål hungriga och såg att klockan va tjugo i sex och jag hade inte käkat lunch än ... !!!! så jag drog hem och Pappi und mich drog till santana och jag käka en Kebabtallrik extra allt och pappa en don pepino?? typ något sånt i alla fall..

Nu ska jag gå ner till friggan och rensa lite. Blir Fifa kväll igen, med Honken och Madde!

Man kan ha kul trots regn! (sorsele 2010) Foto: Lisa Lundström

/pp

DA DA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

/ab

Grocery Store Wars

haha minns denna från då jag var liten ;)

/ab

T:s

Mina nya T:s från T store.


Allmänt klockren! Diggar den<3


Mussolini i clown format!!


Mamma köpte den åt mig i Umeå i torsdags!
(mamma skulle förklara vad det var för något.. "det är ett troll som gråter och tårarna är i olika färger...eller är det en björn?)
Soet mammi, kollen där!

Förlåt att det tog tid men nu får ni se dom!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. hm lira lite fifa eller något kanske! Eller höra om Ville också tråkar jävel..

Pöss og kräm

/pp

tjoooing

Drar ut på en promenix med winna nu!
Sen ska jag försöka lägga upp mina nya T:s från T store! Awesome. 
 
Seeeyah

Btw... Mitt Gh3 är borta, någon som sett skiten?...

pöss og kräm!

/pp


vet inte längre.

Har skrivit vid så random tillfällen så jag kommer iaf inte ihåg vad jag redan skrivit...
Men iaf jag och Ville spela i friggan igår. Vi spela Gh rock the 80s sen så när vi skulle byta till Gh3 så var skivan borta... så efter en 20 minuters febrilt letande så gav jag upp och vi spelade Colin Mcrae och Need for speed hot Pursuit 2 ist !

Vi käka nästan upp allt godis också! 0,9 kg.. :] Och en portello till for.
Vi spelade ju bara till runt ett, hehe..



 
Villes grej, Pierre fail







Pierres grej, Ville fail...


We both rule! Men Ville hade marginalerna på sin sida...

kvällens schpeeel

Får se vad dagen bjuder på! blir iaf ut med Winna gumman <3


/pp

schtaaaaan

Igår blev det upp "tidigt" för att åka med 10.13 bussen med Ville till schtaaaan!
Direkt där gick vi till salong Wiksten där Ville klippte sig. Sen bar det av till sportaffärer och lira med innebandy klubbor! Trevligt, yees. Sen var det min tur. In på Hair and Face och banta ett kilo hår. Så nyklippta och sexiga som stryk så gick vi vidare till max! Där blev det ett friscomål <3

Sen strosa vi runt på sportaffärerna och Ville köpte ett nytt hårt Player plus blad!!

18.00 blev det innebandyträning igen. GALET KUL!!! Är taggad som fääään på innebandy nu alltså. Funderar på ännu en ny klubba..! hihii..

Kvällen fortsatte med Fifa kväll med Linn, Madde och adam! Awesome, jag dominera , sort of. 
Jag är väl iaf skyldig till att tömma godispåsen.

Efter dom farit vid halv ett så läg jag i friggan ensam och spelade fifa till ungefär halv fyra imorse!
tap...

Idag: vaknade 12.00 och for sedan med ville och failade discgolf. Brumma hem schnaaabbt och käka burgare sen bare av till myckle för match! Vi vann med 1-0 ! Fem 95opr med i laget som jag tycker gjorde det riktigt bra!!
Härligt gubbar!

Nu ska ville komma över. Vi har en ny godis påse att tömma. Portello finns kvar. Blir GH kväll eller något tror jag! AWESOME!

pöss og kräm!

/pp



well, inte vet jag :O

Sitter redan vid datorn... Råkade somna med teven på så det var Utforskaren Dora eller vad hon nu heter som väckte mig... jag blev lite ledsen. Sista jobbdagen idag, vilket är synd på ett sätt för vi hittade teven på stället igår, undanstoppad på kontoret :( dessutom börjar skolan snart.... LAME, och vi får nog inte nya klasser heller, what a craphole ;D aja :P

/ab

träniiiiiing

Igår var första innebandy träningen. På campus. Stans halaste golv. Det gick ju som det gick...

Men kul som fan att vara igång med innebandyn igen iaf!!! Lars Ekesryd som tränare!! vilken dröm man lever i alltså!

Direkt efter var det fotbollsträning! Så när vi kom dit hade dom tagit medicin väskan till planen så lilla oskyldiga jag satt och tejpa benskydden så kommer en hand bakifrån, en hand fylld med glegg, en hand fylld med en kokosboll.. SMACK i ansiktet. Hela högra sidan, ögat näsan munnen kinden håret... allt var kladdigt som faaaaaan!
Jag hör förövarens skratt bakom mig.. Känner igen det.. BOB!!!! jag ställer mig upp med massa mosad kokosboll i handen och min tränare börjar nu spring med ett STORT leende, jag smått road också, jaga han men bommade hans stylade hår och träffade bara axeln men han gick ikull iaf! Sen vare bara tömma, näsan, håret tvätta ansiktet, sen träna lagomt kletig.. Synd att jag inte gillar kokosbollar, eller rättare sagt inte tål dom.. kände av det lite sen men det gick bra! Anledningen till detta dåd av Bob var att han fått 18 kartonger kokosbollar av en kompis i inflyttningspresent. Efter att han tryckt i sig 6 kartonger var han lite less och kände för att trycka upp dem i nyllet på folk.
Stämningshöjaren Bob:

Awesome

Hur som helst.
Senare på kvällen joina Ville mig och vi käka stuvade makaroner där på kvällen, sen spela vi ps2! Först gran turismo sen Gh rock the 80s, sen blev det Snowblind. En trevlig kväll med Villeponken.

Pöss og kräm
/pp

FÖRLÅT DÅ!

Har inte alls haft tid att skriva här den senaste tiden, sorry! Längtar ju tillbaka till skolan i alla fall, INTE

/ab

dålig update.

Sista rushen av lov nu så hinner inte myvket bloggande nu.
Skriver mkt sen ist!
pöss og kräm
/pp

32 kr tur och retur

Idag tänkte jag klippa min kalufs men tyvärr hade Hair and Face slut tider för dagen så jag ska dit imorgon och fixa frillan! Blir nice. Idag blev det istället mys med Arvid på schtaan. Vi träffa hans mammi och jörgen och frans tha man. Arvid inhandlade nya skor och vi drog vidare mot Dallas! Där vi käka go maten. Arvid var snål och käka en Vesuvio(?) medans jag lyxa till det med en kebabtallrik ++ som jag alltid äter där! GÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT

Sen drog vi vidare till team, intersport  och stadium och lattja med innebandyklubbor och boll. Vi pwnade hårt..
Sen blev det T shirt store! Där lilla jag handlade för första gången idag! två t-shirts för 500 spänn.
Riktigt nöjd! ska lägga upp dom sen för nu måste jag dra.
 
Har innebandy träning 18.00-19.30 och fotboll 19.30-21.00 så det är fullt upp för mig närmaste timmarna!!

Pöss og kräm!!

/pp

honken!<3

For till honken och spelade ps3 igår kväl! <3
vi spela både fifa och nhl. Ska kanske säga att jag typ nästan tog hem fifa kriget men faila i nhl.. aja kul hade vi iaf.

btw Faran är över! Igår kväll, om ingen visste, så utfärdades ett rikslarm i sverige! En av landets farligaste sexförbrytare smet. Men ni kan vara lugna
han greps på ett tåg inatt!! Sten erik Eriksson, 79, är i polisens förvar återigen!!

/pp

pinka kiss

Är kissnödig så alla vet.. Kort inlägg..

Har varit hos Adam före middagen, där var även Madde! Vi spela fifa som fään klart så förlora jag när vi slumpa lag och dom hela tiden fick 2-3 stjärnor bättre lag.. Men kul hade vi iaf!! awesome. Sen försökte jag få alla utvisade. Fick 4röda kort, 14gula och många straffar emot mig... men lyckades inte förlora med för lite spelare ändå.. synd..

Ska kolla om Adam är sugen på att göra något nu också!

Btw. Käckade kyckling wraps till middag!! Grymt gött!! 
Recept kan fixas vid efterfrågan.

Måste pinka lite kissss.

Pöss og kräm

/pp
 

! ! ! ! ! ! ! Glädje fnatt ! ! ! ! ! ! !

Det är inget rykte, 
ingen lögn,
inget påhitt.
 Det är sant.
Det har verkligen hänt.
Han är den nye.


Mikko Lehtonen
Han har skrivit på för
SKELLEFTEÅ AIK
1 års kontrakt.
22 åringen har gjort 2 ahl säsonger.
Totalt 102 poäng.
Han är rightare.
Han är på väg uppåt i karriären.
Välkommen Mikko!






När jag komme hem från promenaden och läste Arvids sms om värvningen och på hemsidor överallt. då, ja då skrek jag fan av glädje. Detta gjorde min dag!! Oväntat som fään enligt mig. Men nu taggar jag hockeyn ännu mer!!
Let´s get started!!

/pp













strand promenix

Nu har jag och adam varit ute och gått med hundarna nere vid älven, riktigt härligt faktiskt. Jag gillar att bara gå och prata. Älskar att prata helt enkelt, jag är en väldigt social person helt enkelt, inte fullt så enkelt när jag är blyg... men jag jobbar på det.. nog om he.

Hade iaf trevligt med adam och sen blev det stuvade makaroner och köttbullar till lunch <3 riktigt gott!!

Bjussar på några älvsbilder från sorsele!  Älv: Laisan Foto:
Lisa Lundström



Älv: Laisan Foto:
Lisa Lundström

Kanske ska hitta på något med Adam och Madde nu! Får se, är iaf sugen på godis<3

/pp

Wäykie päykie

vaken nu ! ! ! ! !
Eller var vaken typ nio... men what so ever.

Damn kan inte belasta rakt på foten... märkte även att jag var svullen på låret igår kväll när jag skulle sova. Sånt som händer.

Nu ska jag käka frukost, sen måste jag ut med hundarna, får se om jag få nå sällskap. Efter det vet jag inte vad som händer! Får se var vindarna för mig!

pöss og kräm

/pp

blaaaau

Helt död nu ... blev trött efter dagens träning på 8 pers.. vi spelade inte ens på fotbollsplan utan snodde en gräsyta vid grusplan vid ett bostads område där det står två 7 manna mål. Blev riktigt kul faktiskt!
ont gjorde det också när Mange stämplade min insida av högerfot. Blir spännande att gå imorgon! Är då lite blå nu tror jag, orkar dock inte ta av socken och kolla, är trött helt enkelt.
Sen i straffturneringen blev jag ändå trea!
 
Sen när alla for så var jag kvar i omklädningsrummet och lyssnade på bandit samtidigt som jag tog mig friheten och städade upp lite!! fan va schysst jag e!!!!!!!!!  

Nu är jag trött och funderar på att se en film eller något. Vet inte. Godis sugen iaf! Förlåt att vi inte är så hyper på att blogga just nu men vi är slitna båda två..!

pöss og kräm

/pp

hEhE

vi tävlar om att bli veckans blogg här : http://rosabeebis.blogg.se 

MOTIVERING: Vi borde vinna eftersom att vi är söta och inte spårade fjortisar som bloggar om sin ej existensiella frukost. Utan vi är roliga och lite knasiga men ändå, härliga norrlänningar som behöver lite spark i arslet för fler läsare!

/pp & "ab"

Crap

Well, imorgon hoppas jag att det blir nå jobb nu efter sjukan :S kändes lite onödigt, men jag hade iaf en ledig dag att ta ut så det var lika bra att ta den idag :) jag har mest tagit det lugnt idag, suttit lite vid datorn och överansträngt ögonen... -.- amanda var och hälsade på mig också, vilket var kul :D hehe väckte ju henne 4 på morgonen i går... då jag blev magsjuk vill säga... Vi lämnar detaljerna... Ser Southpark och reklamen är slut, så cya ;D

/ab

Sick

Haft magsjuka nu, riktigt kul! Rekommenderas!
/ab

dåligt..

När jag var på discgolfen så kom jag på att jag glömde skriva om vad rubriken i förra inlägget handlade om! I alla fall var choken att klockan var ca halv tio när jag vaknade, det i sig är ingen chock, men eftersom att jag trodde att klockan var ett så blev jag både paff och glad när jag vaknade!

Så discgolfen idag gick käpprätt åt helvete så det ska vi inte prata om.. men efter en runda så komme Häger, Renberg, Isak och Pohje dit och jag spelade då ytterliggare en runda med dom! Det var de enda positiva med rundan..! damn vad dåligt...

NU ska jag tagga träning med stuvade makaroner och köttbullar<3 fäääään så gott det är!
sen så spelar ju SAIK sin första träningsmatch ikväll mot Div 1 Tattarna. Så ska bli intressant! Hoppas på att jag kan hitta någon som uppdaterar mig under matchens gång!

pöss og kräm!

/pp


fatta chocken

Gårkvällen blev inte som planerat, många for vid 1 och madde och jag som tänkt att vi skulle spela sällskapsspel hela natten... så blev det ju inte... vi spelade bara poker! Och gissa vem som vann!! madde hade typ 10 ggr så mycket marker som jag när det bara var vi kvar! sen vände jag allt! Damn va sköönt!

Mycket godis chips och portello är kvar också..

Så dudes´n´girlz nu blire att besöka ett rum som brukade vara betecknat, WC, dax att bli mänsklig igen! Hahaha
Sen var jag taggad på Discgolf, så jag drar nog dit lite senare och gå nån runda!
Men först måste jag städa upp lite i friggan också !

pöss og kräm

/pp

Nalta vart

Går kvällen ägde! Vi åt god grillad mat, älgkött och potatisgratäng och en go sallad med speciellt granatäpplen<3
Sen satt vi och pratade i timtal om gamla barndomsminnen! Det var allt ifrån olyckor till barbies till "myter" till pinsamheter. helt underbart!  Sen käka jag nå jenkar påhitt. Grillade Mashmallows med block choklad i pressat mellan digistive! Det funkade ändå.

Sen så fick vi spring i benen så då blev det Knut kull! awesooome! Älskar att leka!
Efter det såg vi massa Awesome filmer på utube!

Bla dessa!

http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y

http://www.youtube.com/watch?v=N5UwgvaKUOM

CHECKA IN!! SE HELA OCKSÅ!!!

Idag så har jag bara haft allmänt jävla tråkigt, allt har känts värdelöst åt helvete. Vaknade tolv sen åt jag lunch, deppde ihop och var förbannad så gick och bara låg på sängen till 20 i 4 sen tvätta jag håret och for med Henke till MAXI! Dagens räddning! På ÖB köpte jag 7,5 liter portello och på maxi blev det en Sourcream pepper chips påse och 1,5 kg godis! gott som fääään !


Ikväll blire sällskapsspel lan typ i friggan. Blir nice! 
Men först middag och discgolf! denna dag kanske artar sig ändå! 
TAGGA!



Btw vädret har varit kanoners i helgen!
LOVE!


(sommar bild i sorsele för några veckor sedan! Foto: Lisa Lundström)

pöss og kräm

/pp


sov stund

Har haft en awesome kväll. Återkommer om den imorrn.. måste sove, pierre är trött..

Han måste sova, för han måste vakna imorgon.
gonatt folket. gonatt sverige. gonatt västerbotten. gonatt skelletfeå. gonatt vänner.

Pierre intar sovläge.

pöss og kräm

/pp


Todays day.

Idag tog jag ett initiativ. Jag började stapla ved helt utan att någon sa till mig!
Staplade klart bock nr 2 så nu äre bara en bock kvar! Awesome.

Sen fick jag med mig Ville att gå ner och bada, väl där simmade vi över hela viken, alltså från cykelvägen till kanotbryggorna. Jobbigt i armarna eftersom jag har ont i ena låret efter en smäll på matchen igår.. Men kändes bra med lite träning! OYEAH! 
Vi gjorde det för att hälsa på alle och honken, men var visst tävling där.
Så vi gick tillbaka hem och drog till discgolfen.

Det gick ju som det gick... ville bara bryta ihop efter att jag tappat 4 kast på två hål... men tog mig runt gula slingan på 60 iaf. Det får duga för dagen. Speciellt med träningsvärken.

Nu är det fullt stök här hemma och galet stressat!!
Grannarna kommer över på middag! blir supernice<3
Bloggar senare inatt eller imorgon. Måste göra mig klar.

NU BLIR DET GRILLAT TILL MIDDAG!!!<3

pöss og kräm

/pp


Inte like bra som förut ;)

Hehe vi hade goare statistik på förra sidan då vi inte kunde se antalet unika besökare, hahaha :D 
Max 225 visningar på förra xD
/ab

Såhär ska Lady Gagas låtar låta!

Videon är ju lite nybörjaraktig men det är låten som är nice xD
/ab

Trött återigen

Ska nog lägga mig och kramas med kuddarna snart.. orkar inte skriva ;)
/ab

Survivorman

Lever fortfarande!!!! 

Matchen gick bra! Eftersom att många börjat röra sig till nya städer för att plugga så var vi kort om folk, speciellt på backarna eftersom Petter var avstängd. Så därför spelade vi idag en 3-1-4-2 uppställning. Helt nytt för oss och ändå fick vi till det så pass att vi tog hem en seger! 3pts!
Wunderbar.
Trots förvirringen första fjärdedelen av matchen. Det var ovant för mig att spela ensam mittback.. ! men det gick ju tillslut det också.

Btw så var tacosen idag magnifik!! satan så gott! var bara tvungen att tillägga det! + min lunch som bestod av glass, banan och smält choklad på! Awesome..!

Nu börjar det bli bråttom, typ bjuden till Bbyn. Så ska fixa skjuts sen kläder och sen kanske jag drar dit! trevligt!

pöss og kräm

/pp

Trött

Jobbig dag idag... Vi lagade lite pallar och har sopat lite... drygt... Sen tesade jag MH's kanot :O jag kom en halvmeter men det vara bara för att han puttade mig så långt, den var rank som fan! :O I kväller ska jag vara med amanda om det blev som planerat ;D Jag är trött och vill lägga mig å vila litegrann...
/ab

MöRtAr Är SöTa

Tillbaka från beachen i örviken nu. Jag, Ville, Elsa och Adam for dit för att svalka våra heta kroppar. Ville och Elsa kunde inte stanna så länge så när dom doppat sig pratat en stund och sen farit så spelade jag och Adam boule! Resultat behöver vi inte prata om.

Nu så taggar jag mat. Awesome Tacos står på bordet<3 fäään va gött! Fin uppladdning till match. För sen äre som sagt match klockan sju på nyborg! Cif-Bsk ! Kom och supporta!


Kommer vara lika taggad som senast om inte mer. Även denna match ska jag kämpa tills jag inte längre kan stå upp.. ! KRIGA! 
Så hoppas uppladdning med tacos är bra.
Har erfarenhet från lite skumma uppladdningar.

Äppelpaj före match var lyckat, once. Sen så ifjol så var jag i Sthlm ons, tors, fre och fredagen var match dag. Flög hem fredag morgon. Det är inge speciellt. Men att jag blev matförgiftad på torsdagen och inte åt något på fredagen nästan och mådde riktigt jävla illa, så spelade jag ändå hela matchen. Det blev av någon anledning den bästa matchen jag gjort under den säsongen typ, just då. Kanske var de att det kändes så p.g.a förutsättningarna.

Men nu kurrar magen så måste äta så jag hinner smälta den ett tag innan matchstarten! 

Pöss og kräm 

/pp 

Freitag der Dreizehnte

Idag är det den älskade fredagen den 13:e. Alltid råkar jag ut för något då. Så får se vad som händer idag.. Ska fortsätta att stapla ved och sen blire fotbollsmatch. Kanske något i mig går sönder? För senast jag spelade fotboll på fredagen den 13:e så slet jag sönder ljumsken och var borta i två månader (detta hände första träningen ute i fotboll för säsongen det året) sen så har jag haft känningar ifrån det i 3 år kanske! Ett helvette..  Får hoppas det inte blir något.
Btw. så taggar jag match endast för att jag vill reta upp jätten som spelar i Byske. Ett svin som jag fick att tappa humöret senast så att han använde knytnävarna för att sänka mig, så efter en rak höger i mellangärdet, men tyvärr såg domaren inget, fail, men idag blire bättre domare så ska se om hans temprament idag! Mohahah. blir fan värt smällen om han åker ut!

Mamma och Pappa kom nyss hem med hundarna och Mamma sa nu, kolla om någon är hemma så ni kan fara och bada! Kan vara sista sommardagen nu! Så passa på. Detta betyder att jag inte behöver stapla ved idag! Awesome!


Så idag blir Schtek och bad kanske !!  (Thailand 2008)


/pp


Citat

Detta är ett citat från Makkies blogg som var så jävla cleant! En aning natthumor men ändå!
-----

TJ sitter å häller på ketchup på sin korv

TJ: OJJ!! KOLLA SÅ PERFEKT DET BLEV!
JAG: ojj, coolt.
Mina tankar: CAAAAAAAAAAAAAAREE!?!?!
TJ: SATAN SÅ PERFEKT :D JAG SKA FAN BLI KORVGUBBE!

8 timmar senare....

TJ hänger upp mina gardiner av nån random reason

TJ: KOLLA!!!!! JAG ÄR FAN BÄST PÅ ATT HÄNGA UPP GARDINER!!! KOLLA SÅ BRA DET BLEV :D
JAG: ojj, coolt.
TJ: JAG SKA FAN BLI HEMMAFRU!!!
-----
Hehe inte dålig kvalla!

Då ska vi se...

Värt att lägga ut 1.600 på detta? :O Har ju sommarjobbat ;) 400 spänn styck.. Lite för dyrt men kostar det så gör det det... Tur att jag inte ska köpa några jeans bara, går på ca 1.500+.... STYCK


/ab

Fail..

Hey!
Nu kör vi igen på ny sida!
Men dock stöter vi på problem nu dirr.. Vi får inte fram någon statistik? damn måste jobba på det..
Och sen ska väl headern osv fixas ! har bara hunnit loggat in ännu så bloggen kommer justeras I promise!

Annars ikväll så for jag på Santana och käka middag med Filip! rå trevligt. Vi snacka film och annat random från 6 till halv nio. Sen lämna vi pizzerian för att då for jag till Alle och då fixa vi denna nya sida!
Sen bar det av och hämta kläder sen pwnade jag ALLA i kort spelen vi körde!
Men nu sitter jag här och äter godis!

Ska utforska inställningar och grejs.
Pöss !

/pp

Hemma för kvällen

Hemma nu efter att ha lirat lite kort med amanda, ibbe, pierre och agnes. Vi spelade bluff vilket gick sådär eftersom att jag inte vann ;D aja vi hade kul iaf :)
/ab

Välkommen till min nya blogg!

Nu drog jag och pp till blogg.se. Kvarstår att se om detta var ett fett misstag eller success... Annars drar vi väl bara tillbaka antar jag ;D vi ska nog dra ut ett tag och dricka vodka på staaaan! CHA CHA BLOGGEN.

 

Jooo fast nää, seriöst nu... Vi drar kanske till sirri och sådär och grejjer. Jag tror det blir bra ;)

/ab


RSS 2.0