Svettigt.

Förstår ni känslan!!!

Hemtentan blev just inskickad och nu är jag ledig! omgomg ! Skööön slippa gruva sig för den.
Så nu är den inskickad! vad händer nu? Kanske se hockey? Cissi kanske kommer, då får hon lite payback för kungarna av tylösand igår!!

Nu ska jag fixa hem matchen!!!

/pp


gissa kändisen 4

Bild till denna fråga
Vem är detta ?

Första rätta svar får en länkning!

/pp

svar gissa kändisen 3

Bild till denna fråga

Svar : Brad pitt!

De två första som svarade rätt var:
http://maddisenj.blogg.se/ & http://grekost.blogg.se/ 

Lägger in nya tävlingen nu! 

/pp

Vilken start på dagen.

En härlig promenad i morgonsolen istället för en idrottslektion, riktigt härligt. Inte för att jag har något emot idrott, jag älskar idrott. Men jag är ju som sagt väldigt väldigt förkyld så därför blev det en dryg halvtimmes promenad istället. Riktigt fint ute nu på mornarna. Solen lyser, frosten som täcker mark och växtlighet glittrar. Man känner helt enkelt inte igen sig. Älskar alla årstider. De är bra och underbara på sitt eget sätt. Alla har något som de andra inte har, både positiva och negativa.

Väntar nu på att Geografin ska börja. Prov nästa vecka liksom.. Måste vara på topp nu. Sen blire den svenska sen slutar jag 13.10. Då blir speedhack till stan för att hinna med samma buss som adam och ville! Hemma väntar tentan..

Gårkvällen bjöd på delicious sällskap i form av Cissi. Vi nörda vid datorn ett tag tills jag slog igån voddler. Efter en stunds om möblering av en soffa så var det klart för att se film, Apocalypto. En grymt bra film som handlar om Mayaindianerna. Olika klaner där och hur vissa blir utsatta för svält och hur deras guda tro påverkar dem osv osv. Jag rekommenderar den starkt!! Mel Gibson skapade ett mästerverk!!







Efter denna film så blev jag tvingad av Cizzzzzzzzzzziiiiiiiii att se Kungarna av Tylösand.. Inte kul... inte kul alls..
Men antar att det är något jag får leva med på onsdagar ifall jag är med henne. 
Sen blev det fika och sängdags.

/pp

gissa kändisen 3

Bild till denna fråga

Så vem är det? Rätt svar och du blir länkad. Men bara de snabbaste svaren får länkning. Nummer ett och två!

svar, vinnare och ny bild kommer upp imorgon!

/pp

svar gissa kändisen 2

Bild till denna fråga

Rätt svar: Anna Book.

Vinnare: http://gofannugo.blogg.se/ & http://annalouises.devote.se/ 

Grattis ny kändis kommer inom kort.

/pp

Isolerad från omvärlden eller nått

Är hemma sjuk från skolan idag. Mådde riktigt dåligt igår kväll och eftersom jag bara har två lektioner idag så fick jag inte fara till skolan. Bara att stanna hemma och bli frisk tillsammans med min hemtenta som måste göras. Vad underbart kul.

Igår när jag gått i säng så ringde älsklingen och vi pratade en stund, eller ja.. 1 ½ timme vart det väl tillslut. haha  
Men hon bjöd på många goa skratt. Inte minst när hon började fundera var hon hade sin mobil. Hon hade tydligen glömt att hon prata genom den. Riktigt skååååååååj! 

Som sagt så är jag hemma idag. Ska nu börja skriva fortsättningen på min tenta. Kanske hämta mig en påse chips också? Blir bra. Får se om jag kommer på nått kul att skriva som ni kan roa er med fram till kvällens tävling.



Sweetheart! <3 Bästa som finns :*

/pp

gissa kändisen 2

Bild till denna fråga
Inte så svårt jag vet.. Men ändå dagens kändis. Vem är det?

Första två med rätt svar får länkning!

Gissa på. Svar kommer imorgon!

/pp

Dead man walkin

Dagen innehöll en friluftsdag med 3orna ifrån sunnanåskolan. Det gick bra, lång promenad bara, dagen höll på att ta knäcken på mig tillslut... nog om det.

"Kommer hem och känner hur slut jag är i kroppen. Jag tar av mig lite kläder, trots det så har jag fortfarande sockar, långkallingar, t-shirt och mjukisdress. Varken fryser eller svettas för stunden. Mina för tillfället tunga ben kämpar med att jag ska ta mig uppför trappen. Andfådd redan men äntligen kan jag krypa ner under täcket i sängen.

Efter vad som för mig känns som ett ögonblick visar sig vara 30 min. Mina ögonlock hade blivit tunga och försett mig med en omedveten powernap. Mer medveten blev jag när jag vrider på huvudet och upptäcker pappa ståendes vid min sida. Jag får information om middagen, mitt svar tillbaka kan inte vara lätt att tyda, men ändå lämnar han mitt rum och jag kan somna om."

20 min senare

"åhw vilket ojud.. aha.. timern för riset. . . Dags att förse sig med middag alltså. Aaah ansträngande att röra sig.. Värk i hela kroppen och mina ben är nu tyngre än tidigare, hur är det möjligt? .. Oh kyckling och ris till middag. gott, men galet vad ont jag har i kroppen. Tror sjukan(förkylningen eller vad det nu är.) brytit ut rejält nu. Daaaamn."
 
Efter att kycklingen värmts i mikron och riset är lastat på tallriken så sätter jag mig vid bordet.

"mm gott... Men innerst inne bubblar en illamående känsla upp. Det är svårt att äta.. hungern gör sig påmind men illamåendet konkurrerar ut den. Jag stoppar en bit kyckling i munnen, den är ljummen, alldeles för torr och det bara grynar i munnen... väldigt motbjudande.. lite ris kanske går ner? nej hård och osmaklig till den torra kycklingen. Detta går inte, en tugga i taget, 1 minuts mellanrum, det växer till 2 minuter, 3, 4, 5..

Känner mig iaktagen, Harry sitter på golvet och tittar på mig. Mitt enda sällskap. Illamåendet har tagit över och jag känner för att spy. Sittandes på min plats känner jag hur det värker i alla leder i hela kroppen. Från huvud ut i fingertopparna, ner genom rygg och ben enda längst ytterst ut i tåspetsarna... En obehaglig ilning går genom hela min kropp. Jag känner hur håren på mina armar och ben reser sig, "gåshuden" är ett faktum och frossan startar. Trots min mängd av kläder. Dags att bara lägga sig och ge upp? inte kämpa emot? Bara låta spridningen ta över min kropp och tvinga mig att stanna i sängen.. ? Nej, har viktigare saker för mig.. det händer inte.

Att ställa mig upp och gå den meter som krävs för att ställa bort tallriken känns som den största ansträningen på väldigt väldigt länge..." 


Var så goda, de senaste timmarna i mitt huvud, inte så bra skrivet, blev lite krångligt osv. Men det är så nära ni kan komma mina tankar och känslor just nu, försök bara sätta er in i situationen helt enkelt.

Dags att snyta sig, kolla blogglovin, hosta lite sen blir det att jobba med min hemtenta. Då vet ni vad jag har för mig. Ska även lägga in dagens tävling snart!
 
You´re the only one who make me smile right now, the only who keeps me up. Keeps me awake.
Love you girl <3

/pp


Vinnare gissa kändisen måndag 27/9

http://katrinshast.blogg.se/ 

Bild till denna fråga

Rätt svar är alltså en gammal idol deltagare. Agnes Carlsson!
 
Rätt enkel va?

Vinnaren:
http://katrinshast.blogg.se/


Ny bild och tävling kommer inom kort!

/pp

Dax att dra lite i smilbanden nu på aftonen


Gonatt!

/pp

gissa kändisen 1

Ska börja med något som jag tänkte kan vara intressant. gissa kändisen helt enkelt. Bara gissa på vem är det?
Lägger ut en ny bild varje kväll och svaret på föregående dags bild + vinnarens länkning.

Bild till denna fråga 

Så vem är det? första som svarar rätt får en länkning.

/pp

Bara en lite klick tagg

 VINTER <3 



Ville är ute och leker! <3
 Fan vad vi längtar till snöns dagar! Vill ut och göra skellefteås skogar osäkra.

/pp

Here without u

Chill dag faktiskt. Trots att det var en hel dag med bara Thomas. Han var schysst idag, för ovanlighetens skull! På engelskan så gjorde vi en drogvane enkät. Inte så komplicerat för mig att fylla i. Mena blir mest bara nej överallt. Jag varken dricker, knarkar eller använder tobak. Så jag är ju helt ren, ingen svårighet att fylla i när man inte behöver tänka efter så mycket. Sen gick vi bara snabbt igenom ett nytt text kapitel. osv. Efter lunchen hade vi svenska med Thomas också. Vi spelade bara spel då! AWESOME. Jag och Matilda pwnade sönder så hårt det bara gick. vi äger!
Spelen vi spela var Alias och
från a till ö.





Sen efter skolan blev det en mini bägare från godisvågen för mig, innan jag gick till bussen. På den rullande plåtburken träffade jag Agnes. Det var ett tag sedan som jag träffa henne faktiskt, mycket trevligt. Sen hoppa jag av vid Ursviksskolan och hängde med Suan ett tag, där jag även fixade praktik hos henne. Kommer bli askul!

Efter att ha gjort skolan till en osäker plats i några timmar så for jag hem. Eller ja. Nu sitter jag ju liksom här. Kul. dax för tenta arbete. Måste verkligen komma igång. Pierre vs tenta = prestationsångest. FÄÄÄÄÄÄN

Dags att dunka skallen i bordet.

Hejs.


Todays song :
3 Doors Down – Here Without You

/pp



sleep tight eat right

Nu har jag ätit kvällsfika <3 blev te och några polarbröd mackor. Har försökt sätta mig in i tentan men pga vissa saker så har det knappt blivit nått alls. Fan fan fan fan fan.. Någon som vill ställa upp och leda en liten vilsen pierre på rätt spår?

Anyway så har jag sovmorgon imorrn! Jag börjar 10.20 och slutar 14.20. Skööööönt.
Blir götta. 


Love u (L)

Sleep tight everyone!

/pp

24 hour bedtime

Har legat i sängen mest hela dagen. Riktigt skönt faktiskt. NÅ mer än så går jag inte in på.

Igår såg vi som sagt the last house on the left riktigt bra film faktiskt!
Fråga cissi som nästan gav mig hörelskador och men för livet med hennes skrik, tjut och sprattel. Snacka om att leva sig in. Blev årets träningspass för henne så som hon hoppa runt när det blev lite spännande. That´s why horror movies owns!  


Rekommenderar den till alla som gillar spännande filmer!
Se den gärna med någon som blir skvätträdda. Riktigt kul.

Cissis gulliga mamma hade även bakat en blåbärspaj igår. Riktigt riktigt god!

Film Nr två som vi såg igår gick på tv och heter A guy thing den funkar ändå, en kul film och storyn är ju spännande. Dock lite väl amerikanskt förutsägbar. Eller kanske det har att göra med att jag sett den förut? vet inte men ändå en sevärd film.





Btw. fick skjuts hem av Cissi och hennes pappi idag, AwEsOmE bil. En Jaguar som han köpte tidigare i veckan. Jag har aldrig någonsin åkt i en tystare bil. Det enda man hörde var suset från fläktarna.


Nu är det dags för att fixa nå mat. Sen ska jag sätta mig en stund och jobba med hemtentan. KUL? ... naaaaaaaat

Men först och främst ska jag på toa <3 weeeiii


(some years ago... Cool man är.. ) 

time to give birth!

/pp


jaha

Känns ju tungt... Ska försöka sova nu, dennepenne sover över
/ab

Zeitgeist

cissi sitter nu och stirrar på mig och undrar hur det går att blogga när hon gör så?

Let´s find out.


Har just käkat en riktigt go middag hos tha familia of Eklund. Nu under tiden väntar vi på laddning av filmerna hitta nemo och the last house on left side. Har höga förväntningar, ja eller jag är i alla fall taggad.


Hitta nemo i mitt hjärta, jag älskar disneyfilm!


Verkar som en riktigt bra film, i alla fall läskig. Får se hur mycket Cissi kommer att sprattla. Det blir höjdpunkten! hahah love it <3


Igår var jag och Lelle ute och cyklade i skogsmörkret. Mys. Deep talk också, härligt att prata av sig ibland liksom.
Sen hängde vi vid Youtube och Lelle visade denna film. Jag lägger bara upp Del 1 och sen när ni sett klart så får ni klicka vidare för att se mer. Jag blev faktiskt rätt så övertygad.


Lyssna noga!

Dax att visa Cissi zeitgeist också!



Gonattpusssss!!

/pp

Flashback

Dagen har varit okej, förutom att det inte är okej att vara förkyld och behöva hoppa över träning..

Nk A provet idag gick rätt så himla bra. Eller vet inte om jag vågar uttala mig om det förrän resultatet är fastställt. Efter skolan strosa jag och Cissi runt på stan tills vi blev helt slut och satt inne på telia och skämde ut oss ett bra tag. Vid fyra? tiden så traska vi iväg och gjorde middag, eller ja, vi gjorde väl inte så mycket. vi bestämde, beställde och åt. Vi var på Max helt enkelt. gött! Där satt vi i sisådär 1½ timme, halvsovandes. Tillslut var det dags för mig att dra vidare till Campus för träning. Även om jag inte kan träna så är jag med på tragglingen och när jag inte kan vara med står jag på sidan och leker för mig själv i min ensamhet. Väldigt jobbigt.

Vad händer annars? Ja jag är då riktigt trött. Får se Lelle, sirri och Honken hade förmodligen planer för kvällen. Tydligen för mig också? Cissi är i alla fall på andra håll och roar sig. Hoppas hon har kul och att allt går bra. Vilket jag inte tvivlar på att det gör.


Lelle till höger! posarn... Vi gillar dig ändå, även om du inte är som alla andra barnen<3

Nu kom Lelle<3 dax att dra:* 
 
/pp

Promise me

Promise me to think of us, as a time so wonderful
Promise me to think of us, still bright, still colourful
Promise me to look back at us, as a time in your life, you enjoyed

Sebbe says

† SebbE † says:
ahj sattttaaaan
slog mig med mitt batteri till datan i skallen
faaaan vad det svider
Alexander says:
vafan?
† SebbE † says:
skulle slå löst men blev inte så väldigt löst
Alexander says:
varför skulle du ens slå?
† SebbE † says:
jag gillar det
† SebbE † says:
ahj sattttaaaan
slog mig med mitt batteri till datan i skallen
faaaan vad det svider
Alexander says:
vafan?
† SebbE † says:
skulle slå löst men blev inte så väldigt löst
Alexander says:
varför skulle du ens slå?
† SebbE † says:
jag gillar det

Walkin a thousand miles

Jag och Gran3 har lätt gått över en mil ikväll, jobbigt men jäkligt skönt. Imorgon blir det nog att hitta på något med sirri och grane och säkert fler people. Poker eller någon film kanske. Det är jobbigt men det får gå, det blir bättre
/ab

Tack för allt

Tack för de underbara 22 månaderna du gett mig. Tack så hemskt mycket
/alexander

tungt med bloggandet

Har rätt fullt upp just nu...
Schema framöver om någon bryr sig. vilket jag inte tror.

  • Naturkunskap A prov imorgon
  • Hemtenta inlämning 1/10
  • Nattorientering 6/10
  • Geografi prov 7/10
  • Matte B prov 8/10
  • Praktik v 41
  • Svenska B prov 21/10

Detta plus träningar tisdag, onsdag och fredag sen börjar serien nästa helg också. 
Plus att jag har en del inofficiellt att göra.
Let´s have a god time and do a god damn good work!

För att klara detta behövs bra frukost.
Pierre kirrar.



sexxxy biatch...


Går fökylningen över så är månaden räddad!
My solution:


Aloevera dryck

/pp


Motsatsen till söt

Estetarna gjorde nå scheisse i korridoren idag. Förstod inte vad.
Dock Förstod jag en sak... att jag hitta motsatsen till söt..


Fordons stil


Schtek inne typ.




Pluggis nörd


Punk shit.

Nå vad tror ni är Daniels stil? Eller vad som är närmast hans stil?
Vilken stil passar han bäst i?

Ett som är säkert i alla fall.

Inte söt!

/pp

Dax att lätta upp humöret, SKADEGLÄDJE!!!

Källa: Felsms.com

Till:
Johanna
Sms: Åh herregud, jag träffade Josefin idag!
Och herregud, hennes operation i ansiktet har verkligen misslyckas. Såg ut som en melon i ansiktet!
Men jag ska träffa henne nästa vecka igen, så kan du ju följa med? Haha
Svar: För ett år sen så krockade jag in i ett träd, och mitt ansikte förstördes, som du såg då.
Hade tänkt berätta det för dig nästa gång vi ses. Men har nog inte lust med det längre.
 

Förklaring: Johanna är en gammal klasskompis till mig och min kompis Jessica (som smset skulle till)
Skämdes jätte mycket och gör det än idag.


Till: Johannes
Sms:
Jag sitter och smeker mig själv medan jag ser på din underbara bild och önskar att du var här Så att jag kan suga av dig. Om du var här skulle jag be dig slicka mig och sen föra in din *** i min våta ***** och få mig att skrika av lust när jag kommer.
Svar:
Vad fan menar du med det

Förklaring:
Jag satt och smsade med mitt kk när jag fick ett sms från en gammal killkompis som jag haft ihop det med förut och då råkade jag smsa det här till honom ist för till mitt kk. Skämdes ihjäl.



Till: Jenny
Sms: haha, jag ska ta mig fan kn*lla skiten ur henne när hon kommer hit. Hon ska ta mig fan få smaka näve :)
Svar: Vad i helvete är de du säger? Jag vänder direkt jäva idiot!

Förklaring: Skulle skicka ett litet på skämt sms till min polare. Det råkade dock komma till tjejen som var på väg hem till mig med bussen får o glo en rulle (o gänga, som ja trodde)
Dock så var jag riktigt ninja på att ringa upp henne o fråga ifall hon fick ett sms från mig. Hon var duktigt förbannad men jag lyckades övertyga henne om att de va min polare som skulle skoja till de lite o skicka till henne!


Till: Mig
Sms: Jag knullade med tampongen i och nu får jag inte ut den. Jag börjar snart gråta. vad ska jag göra?
Svar: Du har skickat fel

Förklaring: Jag fick det här smset tidigt en söndagsmorgon. Tjejen bad om ursäkt för att hon väkte mig med ett sådant konstigt sms. /Kango





Till: Pappa
Sms: Logga in på msn nu. Jag sitter nude i webcamen
Svar: Vadå, Du sitter ju vid datorn. Jag kommer upp om ett tag. Ska bara ställa in i diskmaskinen.

Förklaring: Jag tror inte pappa läste klart smset eller så fattar han noll. Hur som så skulle inte smset. Jag hann klä på mig innan han kom upp i alla fall.


Till: Pappa
Sms: 1 Limpa röda och 2 plattor öl.
Svar: Du skall berätta för mig vem det där smset skulle till. Om du inte gör det så går jag till polisen och visar, så får de om vad det tycker om att 15 åringar beställer öl och cigaretter.

Förklaring: Jävla skit. Jag blev tvungen att berätta för pappa och han ringde upp och träffade han som tog hem sprit från Tyskland. Nu säljer han inget mer



Till: Pappa
Sms: I kväll tar du fram pistolen och ger mig ett skott i råttan. :)
Svar: Nej för helvete. Vem fan skickar du sånt här till?

Förklaring: Det var till en kille jag varit med några gånger som smset skulle till och inte till min pappa.

Till: Mamma
Sms: Fan vilken panik jag fick igår. Krille drog av mig kläderna och ville knulla, absolut vad jag inte ville. Det hela slutade i kaos.
Svar: Men gumman, det här får vi prata mer om ikväll.

Förklaring: Hade varit hemma hos en kille som jag dejtat ett tag och den här gången blev hab som tokig och tänkte dra av mig kläderna och sätta på mig. Jag fick panik och ville därifrån. Skulle messa min kompis om detta men mamma fick det istället. Vi pratade mer om det...

/Louise


Till: Pappa
Sms: Om du tar av dig alla kläder och lägger dig i sängen så skall jag massera dig.
Svar: Pappa är i Chicago på jobb. Har du glöm det?

Förklaring: Fattar inte hur pappa kunde tro att jag skulle smsa detta till honom. Han måste fått hjärnsläpp. Smset skulle till han som var hemma hos oss och skulle sova där.



Till: Frugan
Sms: Nu när jag vann på Tipset så vill frugan ha någonting litet, sportigt och som gör noll till hundra blixtsnabbt. Funderar på att köpa en badrumsvåg till henne. ;)
Svar: Får jag en våg så finns det risk att du får en smäll :)

Förklaring: Skulle skcia till en nära vän men skickade till frun som snart skulle fylla år. Hon fick en sportig Audi A4 cab.

 

Till: Chefen
Sms: Jag har ägglossning, har du glömt det? Kom hem NU och sätt på mig!
Svar: Jag sitter i ett möte. Och jag hoppas att du har skickat fel. Jag har fru och två barn. Men lycka till!


Förklaring: Ja, jag hade skickat fel. Det skulle till min man. Jag var ledig den dagen och jag hade sagt till min man att han skulle komma hem på lunchen så att vi skulle försöka. Han var väldigt sen och hade inte hört av sig så jag var aningen irriterad och lite snabb på fingrarna. Men chefen förstod och vi väntar barn nu så det löste sig väll till slut :)

/Anna


Källa: Felsms.com


Så nu har ni nått att skratta åt såhär innan läggdags!


Schteeeekar Pierre!

Pöss og kräm!!

/pp

Helt sjukt

vad vi suger.

Vi har gett dålig update ett ansikte.

Slå upp det i en ordbok och du ser våra störda faces.




Don´t be afraid.

Just run...

/pp

Snörvel kungen.

När var senast jag blogga? Kommer själv inte ihåg..
Om någon undrar så var det arvid som bloggade natten till söndag... den räkan. 

I måndags var vi på studiebesök på en närliggande bondgård, eller ja två mil från mig kanske ?
Care.
Vi lyssna hela dagen på bondens gnäll om hur dåliga vi var, hur bra han och hans familj och generationer är och har varit. Sen även hur mycket pengar allt var värt. Det bästa med dagen när han bara höll käft och man umgick med djuren. Det var allt från hundar till hästar och fåglar till kor. Alla var gamla lantraser som nästan inte finns kvar. Det var rätt coolt!


Fjällkor


Sjukt fina hästar!<3


Megasuperduper gullig rottweiler!


Tre får helt enkelt. Eller vänta nu...?

Bilder tagna ifrån
Häger!

Efter det så blev jag fast i en bilkö med bussen. En vanligtvis ca 20-25 min lång bussfärd hem tog 45 minuter istället... Då blev det bråttom hem. Halv snabbt med mat, dusch, rakning, packning sen bar det av till stan igen!
Jag ville och pappi drog till Stadium för inköp av innebandyskor (20% rabatt) Sen blev det även en klubba som med ordinarie pris kostar 1 099 kr jag betalade bara 479 kr för den! Snacka om kap! Galet nöjd, trots märket... salming.

 





Skor ca. 1100 kr!



Efter "storhandlingen" bar det av mot klutmark. Vi roade oss med att räkna icke röda hus. Tio stycken fanns det! otroligt.
Jag var där vid sju, då även Fanny anlände. Trevligt trevligt. Medans jag låg och läste lite engelska grammatik så lyssnade jag på deras tjatter, snacka om att kunna snacka om allt världen innehåller på typ ett andetag! Det är fascinerande att lyssna på Cissi och hennes kompisar när de pratar. Dom är grymma på att snacka snabbt! Jag lyssnade alltså mest på dem och såg 2 ½ men som var på teven. Ja ni kan säkert lista ut hur mycket jag läste!
Hur som helst så bestämde vi oss för att gå ut och gå i det friska 7 gradiga höst mörkret. Älskar verkligen att vara ute i Klutmark. Natur i mitt <3. Det blev en rätt lång promenad ute i skogen/på åkrarna, what so ever, det var kallt och mörkt och snuvigt!




K.Ä.R.L.E.K!

Tillbaka i huset och vi slog oss ner i soffan framför ett riktigt bra CSI avsnitt! Müspüs!! Även en kopp te slank ner!
Efter det blev det lite fika och sen upp till sängen = jag låg och kollade på Cissi när hon försökte blogga = jag somnade medan hon blogga = Cissi hade kul med att ta kort på när jag sov och blev sedan klar före mig till sängs! = jag hamnade sovandes på hennes blogg.
grattiis pierre.... !!



Tisdagen blev som vanligt tung, speciellt med tanke på att lunchen inte är förrän 12.20... En frukt blev istället en butterbulle och en portello. Bra mellanmål eller? Bananerna var ju ruttna så vad gör man?

Kvällen bjöd på träning, eller jag var knappt med men jag deltog i alla fall på tragglingen och pp träning. Inget ansträngande alltså! Bara spelidé. Vill bli frisk helt enkelt!!

Sen när jag kom hem så var Cissi här så vi åt kvällsfika sen gick vi och la oss?!! Nått sånt tror jag! Mysigt ändå.



Dagen blev trögstartad, men man vaknar alltid till när man måste dra upp Cissi ur sängen vid sex tiden så hon hinner göra sig klar, när man fått upp henne så gåre kanoners att sova vidare till sju tiden. Då gick jag ner och fixade frukosten för dagen. Havregrynsgröt och rostade mackor.

Sen som vanligt så blev det bråttom till bussen. Men idag så skulle jag också ut med hundarna, men jag är ju supersnabb så lyckades med allt denna morgon också.. nästan.

Efter specialidrotten (deltog knappt) imorse så märkte jag att alla dusch saker var hemma.. tur att adam rädda mig <3 

Sen hade vi bara en matte lektion som vi blev klara snabbt på och fick sluta lektionen. Efter en fjuttig lunch på skolan så tog jag bussen in till stan där ja träffade Cissi och Frida. Cissi följde mig hem med 13.20 bussen. Vi fika sen satt vi ute och såg hundarna springa runt. Sen blev det så att hon blogga och jag vila sen när hon också vilade så blir hon hopplös, då går det inte få henne därifrån. Så hon tog en rejäl powernap. Jag ville också sova. Ja vem vill inte det när man ligger bredvid världens gulligaste människa, man är hur trött som helst och bara kan krypa tätt intill, gosa in sig och blunda. Men då var jag sjukt duktig som lyckades slita mig ifrån detta underbara och istället gjorde min plikt när jag gick en promenad med hundarna.

Just före middagen så for Cissi för att hon skulle på ett ärende i schtaaan sen äta middag på Max med Frida.

Jag är nu ensam och vimsig, sort of. Måste läsa på Naturkunskapen som jag har prov på at friday och även läsa geografin samt funderar jag på att påbörja hemtentan som vi fick av våran samhällslärare igår. WUNDERBAR.


(Egypten, hurghada, januari 2010)


Ha en go kväll gott folk!

/pp

Litet vackert hus!

Vackert, inte sant?
/ab

Alert som få och spring i benen... jo fast näe

Sry för den sjukt dåliga uppdateringen ifrån min sida.. har dåligt samvete.. 
Men i fredags så hade vi i alla fall teori istället för träning. Sen kom Cissi hem till mig och vi såg Law abiding citizen! Sjukt bra film alltså! LOVE! Sen blev det kvällsfika med bullar mackor och sånt gott. Efter ett tappert försök att se The men who stares at goats så  blev det sovdax. Detta beslutade vi när båda somnat under filmen och vi vaknade klockan ett på natten.

På lördagen var de dax för äventyrscupen. Taggen! Jag fick sitta som reserv första. Bara för att vi var så många i truppen. Sen spela jag de två kommande matcherna trots att jag hade lite krssligt i halsen och kroppen var inte hundra procentig. Men jag leverarade i alla fall två mål, ett i vardera match.

Lasse var då nöjd med min insats. Resultat behöver vi inte snacka om.

Efter innebandyn åkte jag med arvid till MAX. Vi färdades med hans mammas cykel och jag satt nerpressad i barnstolen samtidigt som jag kämpade för att hålla mig fast i pakethållaren. En kul och spännande färd som fick de få folk som var ute att undra vars fasen världen är påväg.

Efter att vi varit och hämtat ut pengar så blev det Amerikansk husmanskost. För mig blev det ett frisco mål + en extra friscoburgare. Arvid åt ett Aik mål med plusmeny.




Min middag igår, var dock fortfarande hungrig efter jag ätit den...

Efter en smaklig måltid så satte vi oss återigen på cykeln och det bar av till busstationen. Där lämna vi våran trogne springare och fortsatte till fots för att handla på ICA. Inköpt blev drickor chips och 0.5 kg bär.
> buss hem.

Under denna tid hade vi även update angående Aik matchen. Förlust 3-5... Inget att prata om.

Hemma så mötte vi upp Ville som bringade rabarber, Adam som bringade...postcykeln.
Arvid störtade på datorn och fixade en spellista för kvällen. Jag och Ville påbörjade vårat pajbakande och Adam.. ja han bara va. Efter en stund Awesomeness i köket så hade vi en rabarberpaj och en Hallon/blåbarspaj. GÖTT!? Svar JA! Mätta som få var vi efteråt. Jag skulle nästan kunnat lägga mig och spy på golvet.

Vi tillbringade sen resten av kvällen med Poker spelande. Tyvärr har man haft bättre kvällar. Ville plcka hem det efter en all in av allihop för att vi var tvugna lägga oss. Jag hade E & K på handen. ingen annan hade över tio. Ville plocka det på par i sjuor.. scheisse. 

Sen blev det gonatt. Arvid baxade gästrummet.


 
En ledsam morgon började med att klockan 6 vakna jag med näsblod. Orkade inte stiga ur sängen så jag la mig på nått random sätt så att jag inte blödde ut på kuddarna. Sen så plockade nästäppan allt tror jag. Klockan 10 över nio ringde väckaren jag vaknade tio. Min hals gjorde ont som fäääään och slemmet i halsen gjorde att mina stämband var oanvändbara.. jobbig as hell.. ONt gjorde det att hosta också. När mamma sen blev rädd när jag kom ner då mina ögon var röda och jag såg vild ut och knappt kunde prata. Då konstaterade hon att jag inte fick spela varken innebandy eller fotboll idag. Så därför blev det bara att se ifrån sidan. Dock vill jag inte snacka resultat!

När jag sedan övningskört hem så blev det lunch och plugg, Engelska grammatik må vara det sämsta man kan sitta och läsa!? boooring. men jag har ändå läst på en del. Traggling som gäller. 

Efter middagen så kom Cissi hit. Jag har jobbat lite matte medan hon håller på med en tankekarta om Qigong.


What a beauty<3 Love u!<3

Nu är jag hungrig igen. mat !

Ska även se hur det går för Cissi med läxan!

/pp

Indeed Korn!

Så otrloligt bra budskap i den här musikvideon! ;)
-
/ab

Poker!

Cha cha bloggen en mycket rolig kväll är till ända med massor av chips, paj och dricka och inte minst fina vänner.
Men dagen började med innebandy som jag inte vill prata om 1p på 3 matcher i ok!!
Efter det for jag och arre på Max blev ett dubbelt friscomål för mig;$<3 tur att vi har innebandy imorrn också så att jag kan springa av mig dom där extra grammen...
Men efter max drog vi hem till mig där det blev poker som blev rätt spårat med pettande på varandras öron bla. Vinnare blev ville fast arre förtjänade att vinna efterssom alla gick all in utan att titta på korten och då ledde han. Nu blir det nog sängen vi hörs pusspuss<3<3<3!!!


SeNior Gif, no more than that!

Här har vi lite Gifs, fett kung! Den bästa gick inte länka direkt i inlägget av någon anledning så här är länken på den ;) http://senorgif.com/page/11/ Pandan är inte lite toook!
-
-
funny gifs - The New Re-Release of A New Hope
-
-
funny gifs - A Brief Summary of my Fishing Trip
-
-
funny gifs - Peanut Butter Jelly Time
-
-
funny gif - A Bat Not Out Of Hell
-
-
funny gif - THE FLOOR
see more Gifs
-
-
Gifs är fina xD ehehe ni måste kolla länken som är där överst! ;)
/ab

Spread the pathetic joy all around the world!

Nu är Räzerkedjan startad! Ändra ditt namn på msn till t.ex. RäzerAlle och känn hur lyckan flödar genom din kropp! En riktigt patetiskt löjlig glädje! Ta del av något stort så att du känner dig mänsklig, today!
Pierre t.ex. heter nu RäzerPierre istället för någon lång konstig mening och jag själv heter såklart RäzerAlle istället för Alle, skitballt! Oh'really! Yall just wanna single say FUCK YEAH!
-
Here is the official recruittext for the RäzerPOWER:
-
är du inte räzer redan? get Räzer today at http://schtekstromming.blogg.se/2010/september/spread-the-pathetic-joy-all-around-the-world.html#comment
-
/the beginning of the joyful joy

What the fuuuuuuuckkkk

Vevo som står för ganska många musikvideor får faen ta och skärpa sig, så jävla mesiga dom är, ta er en titt på Korns musikvideo. "Yall wanna single say SUCK that? Suuuuureeee, yall wanna single say FUCK that ska det vara, Vevo suger verkligen! ;P
-
-
-
We all hope you die Vevo ;)

/ab

WHAT THE FUCK!

NICEEEEE, dock typ ett halvår kvar tills albumet kommer, av vad jag hört :(
-
-
NICE
För övrigt så såg jag att DEN NÄST POPULÄRASTE kommentaren på klippet påstod att dom var EMO. Okay In Flames är ju blues. Nä fyfan påstår någon att In Flames är emo så kan ju denne idiot fan ta och sluta lyssna på musik för då vet man fan ingenting om det. :O
/ab

Krossa ben!

Cup 2 morrow! Fett nice! Benkrossarcup för vår del. Sug på den du Dennepenne! Har sammanlagt bettat 12 kronor på att vi vinner över Dennis epiga lag, mohehhe.
Träningen idag blev inställd så vi hade teori istället. Min femma kommer efter i helgen vara känd som benkrossarfemman, lätt!
Tokväll blir nog lame... Lite att hitta på, älsklingen är i stan och så vidare, får se om det blir någerst av. Får se om jag drar igång lite musik, har tankat lite gött som jag ska lägga in på mobilen sedan då jag köpt lite GIG till mobiln.
Ska keka lite middag nu, hörs! ;D
/ab

Turn it uP!

Gårkvällen blev myspys i sängen framför filmen Haciko. Galet sorglig!


Inte ett öga i det rummet var torrt efter den filmen!!! 
Filmen i sig är egentligen inte så märkvärdig men det är hela historien som verkligen rör! Även några specifika scener trykte på ömma punkter i själen. Rekommenderar starkt till att se den! vet inte vad mer jag ska säga! Hur som haver så lägger jag upp trailern här!


Resten av kvällen blev mest bara fika sen gick vi och la oss vid 22 tiden.

6.00 ringde väckaren. Så klart äre jag som vaknar och stänger av eftersom morgon hatarn alltid drar sig lite extra;* Med tappra försök kämpade jag med att få henne att vakna till lite, men det är en hel vetenskap. Nån förbannad ton får man räkna med, men måste man upp så måste man och då äre bara hoppas att man inte ska ta åt sig för mycket, haha. Hur vresigt det än är så finns det inget bättre än att få vakna upp bredvid den
skönheten och morgonmysa ett tag!

Upp kom vi ia  alla fall tillslut!
Specialidrotten gick tungt, mina ben var tunga. Det kändes tyngre än att springa med gyttja upp till låren. Helt sjukt!! Får se hur det går på träningen idag mellan 18-19!

Annars så har dagen varit lugn. Go mat osv inte så farligt jobbig ändå!

Nu väntas mat, fisksoppa<3, sen blire det träning.
När jag sen kommer hem så är/kommer Cissi i/till my crib. det blir AWESOMMMMMMMME! Får se vad vi hittar på? Brukar luta åt att se någon film! Hahaha men det är väl inge fel med det? Film är bra och det tycker vi båda så.

Slänger in nå ni kan roa er med snart, kanske.



PUUUUSSS
/pp


Wunderfol night

Tack för en härlig kväll Amanda! :) Tråkigt att AIK loooosade ;(
KWikbergarN visade ett av världens bästa band, var lite kritisk i början när han sa att det var punk blandat med polka... Men det finns fasiken inte mycket som slår det, In Flames i och för sig men ändå! :O
-
-
Här slänger jag in en av deras låtar, inte så tokigt va? ;)
-
-
- Hade prov idag också, för de få eller inga alls som bryr sig? :P gick sådär, but i really don't think anybody cares :O
Ska lägga mig och se tv nu, hoej!
/ab

Ännu ett avslutat äventyr

Är hemma från kanot turen nu, var borta ganska exakt 24 timmar.

Vad fick vi ut av det? Rök skadad efter 6 timmar vid en eld, öm kropp efter att ha sovit 9 timmar på bar backe, snuvan har ökat, blåsorna i händerna kommer göra sig påminda, paddlings rörelserna kommer kännas i armar och axlar imorgon. Men vad gör det? När man får umgås med ett underbart gäng människor och ha kul ute i naturen! Njuta av livet helt enkelt och då ska man fan få känna att man lever också!

Så jag uppskattar allt som hänt senaste dygnet, hur jobbigt det än varit eller hur obekvämt det varit och hur mycket skit ryggen än fått ta så vare en upplevelse och det kan ingen säga emot. Vad är livet utan upplevelser? INGET! Så det är bara njuta av allt man har och lyckas göra, hur dåligt det än går och hur många missöden man än stöter på så kan man alltid göra något bra av situationen. Ett leende på läpparna kommer ständigt när man tänker tillbaka på vad man varit med om! Så passa på att samla på er upplevelser!

jag tycker att våran lilla resa var skitbra, även om vi paddlade i regnet, vandra upp till ett berg för att äte i mer regn och sen gå ner och sitta i en grillkåta och vänta ut regnet som aldrig slutade, sen gå och lägga sig i en halv blöt sovsäck och ett kallt fuktigt tält. Sedan känsla av att ligga i ett hjulspår och att jag gled lite åt sidan hela tiden på den kalla marken, det tycker jag inte gjorde något. Bara sammanfatta det som en upplevelse och att man nu kan skriva upp det på Har gjort listan! Många skulle förmodligen gnällt äver den situationen? Men varför ödsla tid på att gnälla? lika bra att vara glad och uppskatta det lilla man har. Så Fan vad kul vi hade!! 

Va positiv!
 
Nu har jag packat upp och duschat! Dags att diska upp trangia köket och lite annat, sen blire att sitta ute och se när hundarna spårar och löper som nå galningar runt huset. När de tröttnat ska jag gå in och då kommer Cissi någon gång också, så vi fixar middag (köttfärsbiffar potatis och en vitkålssallad) lagomt till när pappa kommer hem!

Sen blir det en lugn myskväll medans att pappa drar på elitseriepremiären medan jag och älsklingen förmodligen lägger oss och ser en film!
Hachiko tror jag det blir. 



Hoppas ni får en trevlig kväll, jag ska då ha det!

Kanske slänger in något inlägg lite senare!

/pp

KritikN

Arvid Nordén says:
du kmr sälja miljontals exemplar
Arvid Nordén says:
du kmr sälja miljontals exemplar
-
-
-
POPPPE says:
HAHAHA
fuckit!!!!
orkar fan inte läsa allt ahaha
-
-
-
Burvall says:
xD
asså vafan x
jag orkar itne läsa xD
ska göra kvällsfika!
xD

Just another story, and it might not be short!

En gång för mycket länge sedan, då drakarna fortfarande flög fritt över ängarna, när hararna och kaninerna fortfarande var vänner så satt riddaren Krister i sin gamla gungstol på sin veranda och funderade på vad han varit med om i sitt liv. Det var en hel del kom han slutligen fram till efter en stunds betänketid. Han hade ett bra liv, han hade en hund som hette Siv, en välbyggd liten stuga vid berget Gråklumps fot och en massa vänner som vart med på hans äventyr. Han kände att det ändå var något som fattades.
Senare på kvällen när han och Siv satt vid brasan och grillade kotletter så kom han på det.
- En fin fru! utbrast han och kände sig smått lättad över att ha kommit på vad det var som saknades i hans liv. Hon skulle kunna baka bullar och kladdkaka. Krister sneglade på sitt nya solur, som satt som en smäck på handleden, vilken visade på läggdags, så han och Siv lade sig för att slumra in.
Dagen där på så vaknade Krister av att någon knackade på den robusta trädörren som var den enda ingången till den lilla stugan.
- Hallå, vem är det? ropade Krister medans han trött gick för att öppna.
- Go’morrn Klister-Krister, det är ju Drak-Stefan! svarade den som stod vid dörren.
- Välkommen in i stugan då Stefan, vad har du på hjärtat?
- Jo, det är ju som så att kungen har tappat bort sin älskade snäcka. Han är så förtvivlad. Han misstänker att det är sjöjungfrukungen Fisk-Fredrik som stulit den. Han tror också att hans bäste sjöjungfrutrollare har lagt en besvärjelse som gör att alla som tar snäckan och lägger den i den gyllene toffeln får tre önskningar. Krister sken upp! Kanske kunde han önska sig en fin fru?
- Jaha okej vad intressant, sa Krister. Men varför berättar du det här för mig? Vill kungen att jag ska hämta hem snäckan?
-  Ja, och han erbjuder dig att ta med den gyllene toffeln så att du får tre önskningar om du lyckas. Dessutom så får du låna hans bästa dykarsuit.
- Ja, jag må ju säga att det inte låter helt tokigt! Får Siv hänga med då?
- Jo, det finns nog utrustning till henne också.
- Perfekt! Meddela kungen att jag beger mig imorgon då.
Krister och Siv gick och lade sig tidigt för att vila upp sig för morgondagen.
De båda sov gott och vaknade med tuppen morgonen därpå. Kungens bästa springpojkar hade lämnat av all utrustning till Krister och Siv. I en kista med ett stort hänglås av äkta guld så låg den gyllene toffeln. En av springpojkarna lämnade över nyckeln.
- Be careful, he said.
Krister tog emot nyckeln och tackade för att de kommit dit med alla grejer. Han gick in igen för att bre några mackor som han skulle stoppa i en vattentät gräskorg som hans mormor hade flätat för några år sedan.
- Kan ju hända att man blir hungrig på vägen, sa han till Siv.
Han visste att Siv var väldigt hungrig av sig. Hon hade alltid varit med på hans äventyr och var Kristers bästa vän. Hon ställde alltid upp, både när Krister vart kidnappad av Fillifjonkor och när Trolleri-Maja förstenade honom. Hon var väldigt omtänksam och helt enkelt en perfekt vän. Krister själv var väldigt modig och tackade sällan nej till ett äventyr, men han tycker inte att det skadar att få sig en kista guld, eller som i det här fallet, tre önskningar så att han kan önska sig en fin fru. Han tog hand om Siv när han hittade henne i en låda som stod på stigen som går upp till stugan. Sedan dess har de varit bästa vänner och alltid tagit hand om varandra och delat med sig av allt, förutom en gång då Krister lyckades steka supersmarriga plättar.
Efter att mackorna var packade, dykarutrustningen var packad och den gyllene toffeln låg säkert i Kristers högra bakficka så begav dem sig över de karga bergen, över de gröna fälten och den förtrollande skogen. Efter många dagars vandring nådde dem stranden som skiljer hav från land.
- Hopp i dykarsuiten Siv! hojtade Krister.
- Voff, svarade Siv på ett ungefär.
De drog på sig de tunga dräkterna ganska snabbt och Krister piercade den gyllene toffeln och drog ett rep igenom och satte det runt halsen. Nu var det bara att hoppa i! Ett högt och ljudligt plums hördes på flera mils avstånd när hunden och riddaren hoppade ner i det stora blå.
Det tog några minuter innan de började komma ut på lite djupare vatten. Små och stora hajar cirkulerade runt dem, ändå tills de såg att det var den mordlystne Krister som befann sig inuti drykardräkten, då skyndade de snabbt så de kunde ut till havs igen. Bottnen var full av korallrev där det fanns alla sorters fiskar. Vattnet var svalt och härligt. Sköldpaddor seglade förbi med hajarna hack i häl som nu letade efter annat att äta. Det de hade glömt var att sköldpaddor var för dåligt kryddade för att bli ett smaskigt mål mat.
Efter ytterligare lite tid, närmre två till tre timmar så började de komma till Fisk-Fredriks undervattensrike. De simmade förbi bondgårdar och förbi några sjöjungfrubarn som red på sjöhästar. Bara de större barnen fick rida på de lite större flodhästarna. Allt eftersom så simmade de även förbi en och annan förort och småstad. Ju längre in mot kärnan av undervattenslandet man kom så blev det alltmer vanligt att sjöjungfrurna åkte sjöko, vilket är mycket mer miljövänligt än att alla ska åka varsin sjöhäst. De stannade på ett fält där någon odlade sjögräs och åt varsin macka.
- Det här var gott! sa Krister.
- Voff! svarade Siv glatt och viftade på svansen, vilket dykarsuiten gjorde svårt.
De fortsatte sin färd med Fisk-Fredrik som mål. För att göra det hela lättare så fångade de ett vilt sjölejon som de använde som färdmedel. Sjölejonet hette Per som var väldigt stark och med en mörkgrå färg. Per visste vägen till Fisk-Fredrik eftersom att det var från hans stall som han rymt för en tid sedan. Det tog inte lång tid med hjälp av Per att ta sig dit.
När de var framme gav Krister Per den sista mackan som var kvar som belöning och sedan tackade de för hjälpen. En gigantisk, robust och väl detaljerad port, en lika stor mur och två biffiga sjöjungfrur med treuddar skiljde Fisk-Fredriks palats från resten av undervattensvärlden. Krister undrade om inte eventuelle inkräktare inte bara kunde simma över muren, men han antog att portvakterna hade bra lön och gjorde ett bra jobb.
Krister och Siv simmade fram till de muskulösa vakterna, båda med en klump i halsen.
- Tjenare, får man kanske komma in? lyckades Krister klämma fram.
- Vad kommer ni i för ärende? frågade en av vakterna skarpt.
- Vi ska på party med Fisk-Fredrik, sa Krister utan att tänka på vad han egentligen sa, för han var så nervös eftersom att de där två vakterna verkligen såg ut att kunna bunta ihop honom till formen av en Happy Meal-box och slänga iväg honom flera kilometer.
- Party är kul, partaja loss! hoade vakterna och gjorde någon dans som såg extremt löjlig ut. Porten gled upp och Krister och Siv simmade in. De blev direkt bländade av allt bling-bling som Fisk-Fredrik hade samlat på sig. Statyer som var prydda med både rubiner och safirer stod uppradade längst den silverprydda vägen som ledde in mot slottets port. Den porten var inte lika stor som den som de just passerat, men nog glänste den. Den var av solitt guld och prydd med diamanter, stora som fruktkorgar. Den blänkte som varken Krister eller Siv hade sett något blänka förut. Krister tänkte att om han tittade för mycket i onödan på allt glitter så skulle han nog behöva betala dyra pengar för glasögon, eller eventuellt kontaktlinser. "Wow, vinröda linser hade ju inte vart helt fel, då ser jag ju helt crazy ut, då kanske drakarna jag ska dräpa i framtiden blir ännu räddare för mig. Jag kommer se helt psycho ut." Till deras förvåning stötte de inte på några fler biffiga vakter utan kunde "enkelt" gå direkt till Fisk-Fredrik. Det var inte alls enkelt att hitta tronrummet eftersom att det fanns oändligt många rum, salar och hallar att gå igenom. Alla var lika utsmyckade med alla typer av bling-bling. Slutligen hittade de en helt vanlig trädörr, vilken mest troligt var stulen från ett kontor någonstans. På dörren stog det en lapp.
- Fredde-Fisks crib, läste Kriser högt. De knackade på och en mörk och dov röst svarade att de kunde komma in.
- Hejsan på dig Fisk-Fredrik, sa Krister högtidligt.
- Hej lille parvel från landet ovan havsytan, vad har fört dig hit?
- Kungen har fått sin snäcka stulen och misstänker att det är du som ligger bakom detta illdåd.
- Höhö, skrattade Fisk-Fredrik gott. Självklart är det jag som tagit din konungs snäcka. Allt detta bling-bling har gjort mig trött i ögonen, så jag vill ha något enkelt, men ändå värdefullt att titta på.
- Jaha jag förstår, men kan jag få snäckan av dig? Jag får en fin fru om du ger mig den.
- Jaså? Och vad får jag tillbaka?
- Jag har ju den här! ropade Krister och kastade en sjögurka som låg och skräpade på golvet i ansiktet på Fisk-Fredrik. Han sprang till mitten av tronrummet där snäckan låg på en röd kudde i en glasmonter, krossade glaset och tog snäckan. Siv sprang före med snabba tassar och med Krister hack i hal ut ur slottet för att sedan simma över muren och motbevisa att vakterna hade superbra lön.
Väl uppe på land igen efter en hektisk simtur så tog han av den gyllene toffeln från repet och lade snäckan i toffeln.
- Time for my wishes, sa han och liknade Gollum litegrann.
- Voff voff voff, skall Siv, som om hon ville något speciellt.
Han testade gnida toffeln, klappa den, be snällt men den ville inte erbjuda honom några önskningar.
- Det borde ju komma upp något slags meny, tänkte han och kliade sig fundersamt på skalpen.
- Vad i tusiken, utbrast han. Helt plötsligt så visade sig en meny som kom från den gyllene toffeln. Krister klickade sig in på "hämta 3 önskningar" och sedan så knappade han in att han önskade sig en fin fru.
En hög explosion ljöd högt i hela landet. Guldsplitter ven genom luften och skapade ett tjutande ljud. Krister hukade sig ner med händerna för ansiktet för att skydda sig medan Siv lade sig platt som en plätta på marken.
- Den är förstörd! utbrast Krister i vild förtvivlan. Borta! Nu får jag aldrig en fin fru.
- Voff! skall Siv.
- Men det är ju självklart! Jag har ju dig Siv. Du är ju inte en fin fru men du är min bästavän! Helt plötsligt framträdde en blå-lila dimma från ingenstans och uppslukade Siv.
- Vad händer Siv?! skrek Krister. Siv svarade inte med sitt gälla skall utan det enda som lät var dimmans väsande. Då dimman skingrade sig så såg Krister ingen Siv, men en fin fru som låg avsvimmad på samma ställe där dimman just befunnit sig. Krister blev väldigt förvirrad men tänkte att han ändå måste hjälpa den fina frun upp på benen. Den fina frun vaknade till och Krister passade på att fråga vad hon hette.
- Jag heter Siv, sa hon.
- Är det du Siv, lyckades Krister få fram trots sin förvåning.
- Ja det är säkerligen jag. För tio år sedan så förtrollade en gammal häxa mig till en hund och stoppade mig i en låda, utelämnad åt mitt öde. Tack för att du tog hand om mig!
- Jag tror jag älskar dig! sa Krister med en väldans passion. Han tog fram en ros som han sparat för denna stund, då han skulle få sin fina fru, och räckte fram den till Siv.
- Självklart! svarade Siv utan att tveka. Vi ska ha pizzakalas och bröllopsfest i ett! Bjud alla vi känner! Jag bjuder på ballonger och tårta också!
Sedan den här dagen levde Siv och Krister ännu lyckligare tillsammans än tidigare. De fortsatta äventyra och deras bröllopp blev det största genom tiderna. De hade även fixat med en pool så att Per och Fisk-Fredrik kunde vara med. Kanske behöver man inte alltid leta efter kärleken så långt borta, kanske är just ditt livs kärlek en dreglande hund som bara väntar på att förvandlas tillbaka till människa, så leta noggrannare runt om dig och inte på andra sidan världen det första du gör.
Här har vi novellen som jag var tvungen att skriva i skolan och den skulle på något sätt handla om en snäcka. Skulle jag fått välja skulle jag sluppit den där "poängen" i slutet... Den är lite löjlig men allt för att läraren ska bli glad, ge mig MVG så att jag kan få ett bra jobb, bli ambassadör och så vidare och ta över världen med hjälp av mekaniska pennvässare. Whatever, it is what it is, klaga gärna så att jag får greppa vad jag ska slipa på ;P Eftersom att blogg.se är fcedup så blir det inga stycken så det blir rörigt som satiken... MOHAHAHAHA..... Well no shiet, here it is!
-
-
En gång för mycket länge sedan, då drakarna fortfarande flög fritt över ängarna, när hararna och kaninerna fortfarande var vänner så satt riddaren Krister i sin gamla gungstol på sin veranda och funderade på vad han varit med om i sitt liv. Det var en hel del kom han slutligen fram till efter en stunds betänketid. Han hade ett bra liv, han hade en hund som hette Siv, en välbyggd liten stuga vid berget Gråklumps fot och en massa vänner som vart med på hans äventyr. Han kände att det ändå var något som fattades.
Senare på kvällen när han och Siv satt vid brasan och grillade kotletter så kom han på det.
- En fin fru! utbrast han och kände sig smått lättad över att ha kommit på vad det var som saknades i hans liv. Hon skulle kunna baka bullar och kladdkaka. Krister sneglade på sitt nya solur, som satt som en smäck på handleden, vilken visade på läggdags, så han och Siv lade sig för att slumra in.
Dagen där på så vaknade Krister av att någon knackade på den robusta trädörren som var den enda ingången till den lilla stugan.
- Hallå, vem är det? ropade Krister medans han trött gick för att öppna.
- Go’morrn Klister-Krister, det är ju Drak-Stefan! svarade den som stod vid dörren.
- Välkommen in i stugan då Stefan, vad har du på hjärtat?
- Jo, det är ju som så att kungen har tappat bort sin älskade snäcka. Han är så förtvivlad. Han misstänker att det är sjöjungfrukungen Fisk-Fredrik som stulit den. Han tror också att hans bäste sjöjungfrutrollare har lagt en besvärjelse som gör att alla som tar snäckan och lägger den i den gyllene toffeln får tre önskningar. Krister sken upp! Kanske kunde han önska sig en fin fru?
- Jaha okej vad intressant, sa Krister. Men varför berättar du det här för mig? Vill kungen att jag ska hämta hem snäckan?
-  Ja, och han erbjuder dig att ta med den gyllene toffeln så att du får tre önskningar om du lyckas. Dessutom så får du låna hans bästa dykarsuit.
- Ja, jag må ju säga att det inte låter helt tokigt! Får Siv hänga med då?
- Jo, det finns nog utrustning till henne också.
- Perfekt! Meddela kungen att jag beger mig imorgon då.
Krister och Siv gick och lade sig tidigt för att vila upp sig för morgondagen.
De båda sov gott och vaknade med tuppen morgonen därpå. Kungens bästa springpojkar hade lämnat av all utrustning till Krister och Siv. I en kista med ett stort hänglås av äkta guld så låg den gyllene toffeln. En av springpojkarna lämnade över nyckeln.
- Be careful, he said.
Krister tog emot nyckeln och tackade för att de kommit dit med alla grejer. Han gick in igen för att bre några mackor som han skulle stoppa i en vattentät gräskorg som hans mormor hade flätat för några år sedan.
- Kan ju hända att man blir hungrig på vägen, sa han till Siv.
Han visste att Siv var väldigt hungrig av sig. Hon hade alltid varit med på hans äventyr och var Kristers bästa vän. Hon ställde alltid upp, både när Krister vart kidnappad av Fillifjonkor och när Trolleri-Maja förstenade honom. Hon var väldigt omtänksam och helt enkelt en perfekt vän. Krister själv var väldigt modig och tackade sällan nej till ett äventyr, men han tycker inte att det skadar att få sig en kista guld, eller som i det här fallet, tre önskningar så att han kan önska sig en fin fru. Han tog hand om Siv när han hittade henne i en låda som stod på stigen som går upp till stugan. Sedan dess har de varit bästa vänner och alltid tagit hand om varandra och delat med sig av allt, förutom en gång då Krister lyckades steka supersmarriga plättar.
Efter att mackorna var packade, dykarutrustningen var packad och den gyllene toffeln låg säkert i Kristers högra bakficka så begav dem sig över de karga bergen, över de gröna fälten och den förtrollande skogen. Efter många dagars vandring nådde dem stranden som skiljer hav från land.
- Hopp i dykarsuiten Siv! hojtade Krister.
- Voff, svarade Siv på ett ungefär.
De drog på sig de tunga dräkterna ganska snabbt och Krister piercade den gyllene toffeln och drog ett rep igenom och satte det runt halsen. Nu var det bara att hoppa i! Ett högt och ljudligt plums hördes på flera mils avstånd när hunden och riddaren hoppade ner i det stora blå.
Det tog några minuter innan de började komma ut på lite djupare vatten. Små och stora hajar cirkulerade runt dem, ändå tills de såg att det var den mordlystne Krister som befann sig inuti drykardräkten, då skyndade de snabbt så de kunde ut till havs igen. Bottnen var full av korallrev där det fanns alla sorters fiskar. Vattnet var svalt och härligt. Sköldpaddor seglade förbi med hajarna hack i häl som nu letade efter annat att äta. Det de hade glömt var att sköldpaddor var för dåligt kryddade för att bli ett smaskigt mål mat.
Efter ytterligare lite tid, närmre två till tre timmar så började de komma till Fisk-Fredriks undervattensrike. De simmade förbi bondgårdar och förbi några sjöjungfrubarn som red på sjöhästar. Bara de större barnen fick rida på de lite större flodhästarna. Allt eftersom så simmade de även förbi en och annan förort och småstad. Ju längre in mot kärnan av undervattenslandet man kom så blev det alltmer vanligt att sjöjungfrurna åkte sjöko, vilket är mycket mer miljövänligt än att alla ska åka varsin sjöhäst. De stannade på ett fält där någon odlade sjögräs och åt varsin macka.
- Det här var gott! sa Krister.
- Voff! svarade Siv glatt och viftade på svansen, vilket dykarsuiten gjorde svårt.
De fortsatte sin färd med Fisk-Fredrik som mål. För att göra det hela lättare så fångade de ett vilt sjölejon som de använde som färdmedel. Sjölejonet hette Per som var väldigt stark och med en mörkgrå färg. Per visste vägen till Fisk-Fredrik eftersom att det var från hans stall som han rymt för en tid sedan. Det tog inte lång tid med hjälp av Per att ta sig dit.
När de var framme gav Krister Per den sista mackan som var kvar som belöning och sedan tackade de för hjälpen. En gigantisk, robust och väl detaljerad port, en lika stor mur och två biffiga sjöjungfrur med treuddar skiljde Fisk-Fredriks palats från resten av undervattensvärlden. Krister undrade om inte eventuelle inkräktare inte bara kunde simma över muren, men han antog att portvakterna hade bra lön och gjorde ett bra jobb.
Krister och Siv simmade fram till de muskulösa vakterna, båda med en klump i halsen.
- Tjenare, får man kanske komma in? lyckades Krister klämma fram.
- Vad kommer ni i för ärende? frågade en av vakterna skarpt.
- Vi ska på party med Fisk-Fredrik, sa Krister utan att tänka på vad han egentligen sa, för han var så nervös eftersom att de där två vakterna verkligen såg ut att kunna bunta ihop honom till formen av en Happy Meal-box och slänga iväg honom flera kilometer.
- Party är kul, partaja loss! hoade vakterna och gjorde någon dans som såg extremt löjlig ut. Porten gled upp och Krister och Siv simmade in. De blev direkt bländade av allt bling-bling som Fisk-Fredrik hade samlat på sig. Statyer som var prydda med både rubiner och safirer stod uppradade längst den silverprydda vägen som ledde in mot slottets port. Den porten var inte lika stor som den som de just passerat, men nog glänste den. Den var av solitt guld och prydd med diamanter, stora som fruktkorgar. Den blänkte som varken Krister eller Siv hade sett något blänka förut. Krister tänkte att om han tittade för mycket i onödan på allt glitter så skulle han nog behöva betala dyra pengar för glasögon, eller eventuellt kontaktlinser. "Wow, vinröda linser hade ju inte vart helt fel, då ser jag ju helt crazy ut, då kanske drakarna jag ska dräpa i framtiden blir ännu räddare för mig. Jag kommer se helt psycho ut." Till deras förvåning stötte de inte på några fler biffiga vakter utan kunde "enkelt" gå direkt till Fisk-Fredrik. Det var inte alls enkelt att hitta tronrummet eftersom att det fanns oändligt många rum, salar och hallar att gå igenom. Alla var lika utsmyckade med alla typer av bling-bling. Slutligen hittade de en helt vanlig trädörr, vilken mest troligt var stulen från ett kontor någonstans. På dörren stog det en lapp.
- Fredde-Fisks crib, läste Kriser högt. De knackade på och en mörk och dov röst svarade att de kunde komma in.
- Hejsan på dig Fisk-Fredrik, sa Krister högtidligt.
- Hej lille parvel från landet ovan havsytan, vad har fört dig hit?
- Kungen har fått sin snäcka stulen och misstänker att det är du som ligger bakom detta illdåd.
- Höhö, skrattade Fisk-Fredrik gott. Självklart är det jag som tagit din konungs snäcka. Allt detta bling-bling har gjort mig trött i ögonen, så jag vill ha något enkelt, men ändå värdefullt att titta på.
- Jaha jag förstår, men kan jag få snäckan av dig? Jag får en fin fru om du ger mig den.
- Jaså? Och vad får jag tillbaka?
- Jag har ju den här! ropade Krister och kastade en sjögurka som låg och skräpade på golvet i ansiktet på Fisk-Fredrik. Han sprang till mitten av tronrummet där snäckan låg på en röd kudde i en glasmonter, krossade glaset och tog snäckan. Siv sprang före med snabba tassar och med Krister hack i hal ut ur slottet för att sedan simma över muren och motbevisa att vakterna hade superbra lön.
Väl uppe på land igen efter en hektisk simtur så tog han av den gyllene toffeln från repet och lade snäckan i toffeln.
- Time for my wishes, sa han och liknade Gollum litegrann.
- Voff voff voff, skall Siv, som om hon ville något speciellt.
Han testade gnida toffeln, klappa den, be snällt men den ville inte erbjuda honom några önskningar.
- Det borde ju komma upp något slags meny, tänkte han och kliade sig fundersamt på skalpen.
- Vad i tusiken, utbrast han. Helt plötsligt så visade sig en meny som kom från den gyllene toffeln. Krister klickade sig in på "hämta 3 önskningar" och sedan så knappade han in att han önskade sig en fin fru.
En hög explosion ljöd högt i hela landet. Guldsplitter ven genom luften och skapade ett tjutande ljud. Krister hukade sig ner med händerna för ansiktet för att skydda sig medan Siv lade sig platt som en plätta på marken.
- Den är förstörd! utbrast Krister i vild förtvivlan. Borta! Nu får jag aldrig en fin fru.
- Voff! skall Siv.
- Men det är ju självklart! Jag har ju dig Siv. Du är ju inte en fin fru men du är min bästavän! Helt plötsligt framträdde en blå-lila dimma från ingenstans och uppslukade Siv.
- Vad händer Siv?! skrek Krister. Siv svarade inte med sitt gälla skall utan det enda som lät var dimmans väsande. Då dimman skingrade sig så såg Krister ingen Siv, men en fin fru som låg avsvimmad på samma ställe där dimman just befunnit sig. Krister blev väldigt förvirrad men tänkte att han ändå måste hjälpa den fina frun upp på benen. Den fina frun vaknade till och Krister passade på att fråga vad hon hette.
- Jag heter Siv, sa hon.
- Är det du Siv, lyckades Krister få fram trots sin förvåning.
- Ja det är säkerligen jag. För tio år sedan så förtrollade en gammal häxa mig till en hund och stoppade mig i en låda, utelämnad åt mitt öde. Tack för att du tog hand om mig!
- Jag tror jag älskar dig! sa Krister med en väldans passion. Han tog fram en ros som han sparat för denna stund, då han skulle få sin fina fru, och räckte fram den till Siv.
- Självklart! svarade Siv utan att tveka. Vi ska ha pizzakalas och bröllopsfest i ett! Bjud alla vi känner! Jag bjuder på ballonger och tårta också!
Sedan den här dagen levde Siv och Krister ännu lyckligare tillsammans än tidigare. De fortsatta äventyra och deras bröllopp blev det största genom tiderna. De hade även fixat med en pool så att Per och Fisk-Fredrik kunde vara med. Kanske behöver man inte alltid leta efter kärleken så långt borta, kanske är just ditt livs kärlek en dreglande hund som bara väntar på att förvandlas tillbaka till människa, så leta noggrannare runt om dig och inte på andra sidan världen det första du gör.
-
-
/ab

...

Ge fan i det där Pierre och håll käft! ;D

Du är som du är, men du är ändå du!

idag är det internationella var-snäll-mot-en-utvecklingsstörd-dagen.
Så skriv till en efterbliven vän som jag just gjorde. Det värmer. Det
spelar ingen roll om du slickar på lyckstolpar, ligger med djur eller
ibland skiter ner dig. Fortsätt kämpa. Du är speciell :):)


Alle vi älskar dig som du är :*



/pp


HippHipp Hurra!!!!

Grattis på födelsedagen älskling!! <3

Världens BÄSTA tjej!! :











Hoppas du får en grym 16 års dag!!

Älskar dig!! :*



And I miss u..!



 


 

Be mine!

If you have not noticed it,

 

then I have to tell you the truth,

 

you have really found the way into my heart.

 

You have won it.

 

I want you to be mine, all mine,

 

Can I get to be just yours?

 

 From your BIGGEST fan

 

/pp

 


row row paddle ranger

vilken pina..

Sjukan har inte blivit bättre... Var helt slut igår kväll.. dock packade jag inför kanot turen idag. Helt sjukt, hur ska detta gå! Jag är snörvlig, ont i halsen, magen, huvet väger ton, att ens skriva på tangentbordet är en utmaning... otroligt..

Går kvällen bjöd även på att Cissi kom till mig och hon pluggade medans jag packade, sen hjälpte jag henne med lite matte. Efter det så var vi trötta som få och det blev en tidig kväll, 22.00.

Vaknade av väckaren 06.10 och när jag öppnade ögenen så fick jag se världens sötaste nyblivna 16-åring!<3 så då vare bara att gratta henne, även om jag gjorde det i lördags också. Sen så låg vi bara och myste och det var allmänt jobbigt att ta sig ur sängen, så omotivationen gjorde att vi inte klev upp förrän halv åtta! lite stressigt för Cissi som skulle med 07.48 bussen, men jag fixade frukost åt henne som hon tog med och hon gjorde sig iordning och halvsprang, tur att hon han med bussen!

Själv satt jag kvar och kämpade i mig tre mackor och en skål med yoghurt och special K. Nu sitter jag här och käpar för att få upp motivationen till max inför paddlingen. Inte enkelt...
tror febern stiger i detta nu.. FUUUUUUU


Ser ni de landgående fiskarna? tror inte vi hittar sånna på dagens kanot tur!

/pp

Vart ju borta ett tag

Har inte haft tid och sådär att skriva något här nu på ett litet tag. Är lite lat också... Vad som händer är att vi har cup i helgen som vi bör gå segrande ur ;) och att jag har nån inflammation i benet, vilket är lite halvsegt...
En annan grej är att jag kommit på att Slipknot faktiskt är riktigt bra! Hade ställt in mig på att dom var lite halvkääsiga, tack Arvid för det ;) Idag blir det en helt underbar (?) dag i skolan där vi ska lära oss sååå många nya saker, superkul.... Fast nä...
Aja ;)
Mohahaha MadDude ;)
/ab

heeeeeeey we want some... zzzZzZzZZZZzzzZ***^^^^

Vaknade i klut idag, om jag ens somnade någon gång? jag har god damn ingen koll!!
Det enda jag vet är att jag hade det riktigt mysigt i alla fall!

Igår så gick det typ rätt dåligt att köra till klut.. failade med det mesta känns det som.. Men jag hittade i alla fall rätt hus och jag överlevde hälsningar etc etc.  And off we go, Vi jobbade på med matten och komme ändå en bit, sen blev det bloggande för henne medan jag dega framför 2 ½ men. After a while blev det en lång promenad lite runt överallt i klutmark. Mycket mörker och en plöjd åker gjorde att man var lagomt ren om fossingarna när vi kom tillbaka.
Vi fixade fika sen blev det mer tv. Sen så blev det mest förberedelse inför sängen. Hon kände sig lite krasslig så det var ju självklart förståeligt! Jag vet inte riktigt när vi la oss men Cissi somnade rätt snabbt medans jag låg vaken i några timmar till! Men vad gör det? När man kan kolla på någon så vacker?
Anyway så var då inte jag bitter, somnade efter ett tag, sen vakna jag igen vid okänd tidpunkt, glad var jag ändå! Trots att det visade sig vara länge kvar till att väckaren skulle ringa..!

Dagen idag har varit en riktig pain in the ass! Börja med natur, Pierre=hungrig, Sen rast då blev det en butterbulle och en vimto. = pierre = fortfarande hungrig..

Sen höll jag på att somna under andras redovisningar på samhällsen, jag var sjukt trött alltså!!!
Klockan 10 över elva (normal lunchtid) så hade vi en dryg timmes engelska kvar... SATAAAAAAN så hungrig jag va... Snacka om att lida. Till lunch var det då i alla fall fiskpinnar, potatismos och remolad så?Riktigt gött! Åt som fäään, jag blev till och med mätt! för en stund.

Sista lektionen, geografi kändes onödig, halva klassen var borta!... blääää...

Dagen blev inte lättare av att jag frös hela tiden, har haft ont i halsen, snuva och kännt mig allmänt hängig...suck*

Efter skolan gled jag in till schtaan med bussen. Där jag mötte upp Cissi och Frida, Men Frida fortsatte hemåt och jag und Cissi till hemmakväll. Där vi hyrde tre filmer!

Sen blev det buss hem och snart blir det en fisksoppa till middag, renbäddning i sängen, duschning, rakning, mjukiskläder på, tevatten på, fara och handla, packa inför kanot turen och sen så kommer Cissi hit ikväll<3 Ska hjälpa henne med mer matte, sen blire mys och film? eller bara sova <3 man vet aldrig.

Fullt upp alltså. Skulle egentligen ha match men kan inte spela med förkylning...


Den geggiga landsdelen ni ser är gammal botten, gick man upp där skulle man inte ta sig därifrån. + att det sprang omkring landgående fiskar där! how awesome!


En kanot tur i en flod eller nått i thailand, jag och farsan hade problem. Kanoten tog in vatten....


The rescue! 

Hahaha lokalbefolkningen fick sig ett riktigt gott skratt efter att ha sett allt det här!
Det kan jag bjuda på, barnen vid strand kanten var väldigt roade, det kan vi bjuda på.
De fick sig ett leende på läpparna och vi fick lite spänning i vardagen.

Två flugor i en smäll!

/pp

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Orkar inte skriva så mycket nu... Dagen bjöd på redovisning av centerpartiet, skolfoto, go lunch, häng med estetarna.

Sen efter skolan gick jag och Cissi runt på stan och letade skor till mig. Sen när Cissi for så kom mamma och hjälpte mig. Får fundera ett tag.

After all that så hitta vi Adam och Ville vid bilen så de åkte med oss hem! Vi snacka massa mat osv. NU har jag nyss ätit middag men vettefan vad som är fel för jag är typ hungrig igen!!!... 
DAMN..

NU kollar jag kartan på google för snart bäre av att övningsköra till klut!! <3  Blir myskväll hos soetnosen ikväll och matte a!!

/pp


Surprise!

För ca. 3 timmar sedan så fick jag veta att min syster åker till Italien imorgon!!! Kul att man blir uppdaterad!?
happ.. Hoppas i alla fall att hon får en riktigt bra resa!! Och att allt går bra.

Jag har just tryckt i mig en halv pajform med blåbärspaj och en halv liter glass + vaniljvisp! gott! Men vafan börjar bli smått hungrig? eller jag är inte hungrig men mår snett... om nån nu fatta hur jag mena..

Hur som helst så måste jag nu gå och läsa på om Centerns politik. Sen även engelska glosor. Jag är fan en defination av trötthet just nu! God damn vad skönt det skulle vara skönt att få krypa ner vid din sida just nu och bara somna utan några bekymmer <3! 

Kul att syrran får roa sig medan jag imorgon sitter i skolan, en ny vecka startar!


Jag och syster, (thailand 2008)
Denna gång är jag inte med....

Skofoto imorgon också! vad ska jag ha på mig?.. HJÄLP!

Funderar på min Mussolini tröja med en grå svart randig cardigan/kofta? med grå/beigea chinos till. Vad tror ni?

/pp

the battlefield!

SPFL2a : När myrfotboll är som bäst!


ett krig i gyttjan..

En hel klass kämpar för sin överlevnad!...


AWESOME AWESOMENESS SPFL 2a!!! Vilka krigare vi är!

"I en hård och välspelad kamp på ”swampen” gick till slut det vita laget ifrån till en glasklar seger.
De vitas coach vill inte framhäva någon speciell spelare utan tycker att det var en riktig lagseger.
- Jag har nog aldrig varit med om så stillastående mittfältare som idag. Det var våra fina långbollar som avgjorde, säger en nöjd tränare…"


/pp


när en grå dag plötsligt blev gråare.

En tung start på dagen med att jag blev väckt efter lite sömn, så jag har varit riktigt trött hela dagen. Sen när pluggandet skulle sätta igång var jag tvungen ut med Winna i skogen. Sen såklart var det dax att äta och sen fara på samling 14.15... Match 16.00 i sandfors.. Väl där var det kallt och regnigt.. GRÅTT helt enkelt. Sen efter en lång uppvärmning osv så började visaren sakta ticka närmare fyra. Men ingen domare syntes till.. och på den vägen var det.. Ingen domare efter typ 25 min så då gav vi upp med att försöka få till en seriematch och ploj spelade i 45 minuter istället. Eller efter 10-15 min kunde domaren komma men då var alla så otaggade så då blev det inge av. Så alltså kan vi konstantera att vi slösade bort 4 timmar av en grå dag som blev gråare. 4 timmar plugg tid som kunde gjort att jag fått göra nått kul ikväll, i alla fall att få gå och sova!

Nu är jag bara så trött både i kropp och knopp, arg, otaggad, orolig osv.. But I got U! And that´s all I need! U made this grey day to an sun shiny day in my heart!<3 

Pp är lättretlig just nu, ska plugga, det som får mig att fortsätta trots en nylig middag och jag är hungrig än är att senare ikv så kommer det stå en rykandes färsk paj på bordet och den kommer att ta slut!!! Älska paj!

Dax att läsa politik a lá centern.. Och sen även traggla in några engelska glosor.. Hoppas detta gör att jag är helt fri imorgon för då ska jag och hjälpa my soetness med matten <3

Tänkte bara bjuda på en bild från thailand där jag schteker på en elefant <3


My new buddy in thailand <3

/pp

♥ A night to remember! ♥

Efter en taktik seger mot A-laget så bar det av till stan, där vid 18 tiden blev det go maten på tatung! Sen så blev det en lugn kväll framför teven.

Vi såg två filmer!

FILM 1:
MY BLOODY VALENTINE


Det var faktiskt en skräckfilm som hade en story, nått annat än bara random slakt och b-kvalité scener. Den hade en historia helt enkelt. Men ändå blev jag besviken på att de alltid ska lägga in det klassiska, "psykisk störning". Alla jävla filmer håller på att sluta likadant nu för tiden... blir ledsen. Okej det var ett oväntat slut eftersom de gjort det jävligt bra med att lura tittarna osv. Det går helt enkelt inte räkna ut något, det är ovisst enda in i det sista. Så det är ju i alla fall ett plus.

FILM 2:
THE LOCALS


Ja vad ska man säga? Den var lite konstig och förvirrande men jag tror även att jag inte var så fullt koncentrerad och insatt så därför blev den inte lika bra för mig som den kanske hade kunnat bli. Men den var ändå på bra nivå med att få upp pulsen, om jag hade hängt med bättre vill säga. Måste nog se om den. Overall var det en lite annars film än de standard med psychic shit. Den var en halverst b-aktig film men med skumma twistar som höll liv i intresset i att se klart. En bra produktion.

Efter att my soetness farit hem efter tolv någon gån så åt jag lite och startade datorn. Då ringde adam si så där vid halv ett på natten och fråga om jag ville med ut och gå! Jo men visst, jag hade ju inget annat för mig, så jag följde allle sirri och adam ut. Sen så efter ett tag for adam hem. Alle och jag lovade sirri att följa henne hem för att hon inte vågade fara hem själv. Trevlig nattpromenad var det då! Mycket dimma också. Så jag sprang iväg från sirri och alle, som är RäDDA, och gömde mig i dimman osv. Dom tycker inte att det var lika kul som jag tyckte. De letade ett tag och ropade lite. Jag sprang runt dom lite överallt sen tillslut kom jag fram. hahaha riktigt kul!!

Sen när Sirri kommit hem så vände jag och alle igen för att gå hem... Vi lyssnade på massa Sonic Syndicate och dansade käkade banan och filmade osv. JA fråga inte riktigt vad fan vi gjorde...

Totalt sett under promenaden så blev det massa prat! OM det mesta, my soetness<3, sen så snacka vi om massa annat också. Men I det stora hela var vi faktiskt rätt djupa igår! Så kan det gå när man går en promenad på typ 6 kilometer mellan halv ett och tre på natten!!! That´s how we are!

Efter det blev det gonatt!!


Dock fick jag inte sova så jävla mycket idag... Vaknade av att mamma och pappa "bråka" om nå bokstäver? Jag fatta inget, det jag insåg var att de levde om så in i helvette.. TacK! sen när jag väl somnat så kommer mamma in till förrådet och lever om nalta mycket så jag inte kan sova.. jag gav upp och gick till duschen istället. Så nu är jag på rätt pissigt humör.. Det enda som den gråa dag kan bli bättre av är att jag tänker på dig;* På gårkvällen! På allt! 
NU ska pierrrrrrrrrrrrrrrre laga mat! Har matchsamling 14.15.. Otaggen nanting.. 


pp skaka ruuuumppppaaaa.. eller så inte. 






MISS U!

/pp


A-Team

Tjenis!
Haft match idag mot A-laget i innebandy, gick bra då vi vann med 5-4 efter att ha legat efter med 1-4 ;)  Så det var riktigt kul ;) Sov med amanda också och jag försöker komma på vad jag ska pyssla med ikväll ;P Ska dra vidare, hoejj!
/ab

Miss that feeling of u near my body...

chipsen är slut.. men inte filmen.
dock så tror jag att jag avrundar  kvällen vid det här laget. Jag är riktigt trött och helt slut i kroppen. Dax att samla krafter inför morgondagens äventyr helt enkelt!! Är så sjukt taggad! Blir Underbart<3 Mer om det imorrn! Promise! eller söndag.

Var sugen på att bjuda på nå gött citat från veckan men jag kommer inte på något just nu... Får se om det kommer senare...!

Ses imorgon, 14.00 Kaplanhallen, cif j18 mot cif Herr lag!
kom och skratta.
 

OMG look i´m donig a no hander!! Incredible!!


I Wish I Could Hold You

by Becca

I wish I could hold you, as you fall asleep and be the one to kiss you good night,
I wish that I could look into your eyes, and see your smile shining bright.
I wish that you were mine to hug, and to whisper in your ear,
I wish that I could look you in the face and say ‘I love you’ and know those words you hear.

I wish that I could be with you, and that I could be your true love,
You are my dear sweet angel, for it’s like you come from up above.
You heart is so caring, your soul is forever true,
You make me blush uncontrollably and it’s because I love you
.


/pp


En Lugn dag med slappt schema som blev tajt?

En go morgon med kyckling och ris till frukost vilket inte hör till vanligheterna. En specialidrott med sex pers är mer vanligt. Mindre vanligt är att jag och Ville dominerade i innebandy tennis och slutade obesgrade. Mer Vanligt är att jag och ville var totalt odugliga i femkampen.

Okej nu ska jag ge mig med mer och mindre vanligt. Jävligt störande..

Matten var knepig, men jag fattar typ ändå nästan. Jag kan dock inte skriva nått mer om det här för jag vill ju skriva om nått jag verkligen förstår mig på? hahaha

Naturkunskapen gick ändå bra och vi fick sluta 30 min tidigare. Fast för mig spelade det ingen roll först eftersom det var en timme kvar till elevråds möte.. så jag fick sitta där i skolan och bara vänta.. Som tur va kom Cissi förbi och gjorde mig sällskap! Müüüüs

Efter mötet bjussa de på en bägare hos Doris sen så när jag gick ut med min fina krämiga glass med chokladtopping och banan strössel så såg jag att Cissi var kvar där ute och pratade med Jonte, så då fick jag sällskap när jag väntade på centrum bussen! Sen äre tur att man är så smidig och kletar glass på jackan...

Suck*

I stan blev det direkt byte av buss och sen snacka jag med Renberg om disney filmer för att sedan hemma slänga i mig Chili Con Carne <3 innan jag vände blicken mot stan igen för träning på campus. HATA DEN HALLEN! aja men vad gör man. ?

Match imorgon i alla fall, gubbarna ska vi spöa!!

Nu ha jag kört till Konsum och inhandlat en Pommac och en påse lättsaltade chips!
(är det fel att stå och hålla i en chipspåse och en dricka sen tänka: kanske skulle man haft 300g chips till? Det känns för lite att bara ha en påse??..) 
Så här näst blir det mys framför en film tillsammans med mamma och pappa. Sen blir det sängen!!


Efter 10 timmars flyg inklusive buss till hotell på en timme sen även bil till luleåå...
Lång rese tid me några timmar försenat plan osv, Hade inte sovit på ganska länge plus att jag endast ätit en bilpåse och 33cl cola på typ si så där nästan ett dygn... Rätt sliten helt enkelt!


/pp
 

What to say

Kommit hem från Ghost House där vi sov med BF-klasserna. Scary shiet! Vart lite sova ändå, trots att de väckte oss mitt i natten... Det var ganska kul där ändå, vi körde mörkerkurragömma och Poppe hade nog bäst gömstället xD hahah han klättrade upp för en stege och då simon gick förbi honom klättrade han bara ner, så jävla roligt ;D
Träning ikväll, och så ska jag nog vara med älsklingen, blir kul även om jag är TRÖTT :)
/ab

the last goodnight


Underbar låt som jag kommer ha i huvudet när jag somnar ikväll!
Dock har jag den inte på mobilen... så då kan det lika gärna bli någon av dessa låtar.

Älskar!



Du är verkligen det!




Ja svara på det ni! ?

Så nu har ni fått lite lovley evening music!


Ps: Jag känner världens sötaste kamel! Gör ni det?

/pp

todays song... und so weiter


Miss u...

Träningen ikväll gick ändå rätt bra, glädjen i att spela hade då kommit tillbaka till mig vilket var riktigt skönt!!
Innan träningen var jag riktigt duktig och hann med att göra bort geografin och läsa lite på natur papperet som jag ska redovisa imorgon...!!! Hatar redovisningar! Men jag har bestämt mig för att min nervositet skall bort 4-ever! så jag ska skärpa till mig på redovisningar och övervinna min rädsla!! Det har jag bestämt mig för och jag ska inte fortsätta kämpa tills jag lyckats!

En full skål med yoghurt och k-special var inte så mättande ikväll.. måste mog gå och hämta mer mat... Tyvärr så är risken att jag inte har någon frukost imorgon då.. Tungt val alltså..

Funderar nu att äta och läsa på naturen? vet inte får se vad som jag gör, jag är i rätt stort behov av sömn också! skulle vara skönt att sova! Taggar specialidrott imorrn! Börjar dock känna av i kroppen av att all träning just nu tar på lite grann... bara kriga på september ut sen blire andra bullar, eller tider kanske förklarar saken bättre.

Vilka krigare!! Skulle försöka hålla mig vaken så länge som möjligt innan flyget hem från thailand... gick skitbra.. ? nat .. somna på bussen till flygplatsen...

/pp

I´m on a roll

Pierre leverar!! Har nu gjort klart svenskan på datorn och skickat in, jag har fått ner politik faktan på ett a4 och skickat in, jag har gjort en powerpoint om centerpartiet. Nu lägger jag in lite musik på telefonen! SONIC SYNDICATES senaste album, We rule the night <3 Någon som inser hur bra det är!! Tack arvid <3

Nu ska jag nog göra bort geografin också!


Do not take everything for granted.
It will not always be so easy. 
We have to fight for a bit of success.
Take some responsibility ...


Från en sak till en annan!

Love u cuties<3

Adam är sneaky ibland^^

Bara bilder på par!

Adam är dock ensam... Men glad ändå!

HAhha Bilder ifrån nians skolavslutning!

/pp


A wish

A Wish 



















I lie on the ground,


and stare into space,
the stars start to move,
into the shape of your face.



I see you there now,
looking down at me,
with that cute little smile,
that I like to see.



You say "close your eyes",
"tell me what you see",
I see only two people,
just you and me.

We're walking the shoreline,
with our feet getting wet,
the horizon turns pink,
as the sun starts to set.

We make love through the night,
on that white sandy shore,
then I hold you while thinking,
I could want nothing more.

Oh I wish I could be,
in that one special place,
as I lie on the ground,
and I stare into space.




Author: Randy Schutte


/pp



My bad..

Vet att uppdateringen varit halverst just nu men t.ex. igår så var jag på riktigt dåligt humör så jag orkade inte anstränga mig.. Det blev istället att besöka sängen och samt hann jag med att göra klart mitt pyssel, nu efter en slapp dag så ska jag göra bort so:n, svenskan och läsa på naturen. Det är ett måste idag! Fan så skönt det ska bli att få lite saker bortgjort, jag kanske till och med gör geografin också!

Dagen idag var alltså slapp! Vi började med lacrosse på morgonen, very fun. Sen blev det Geografi, inte så jobbigt ämne. Lunchen var för dagen ätbar! Sen efter den så rörde vi oss till svenska salen. Väl där läste vi på tavlan att Thomas var hemma med sjukt barn så alla började jubla och skrika av lycka!! Dock klev hans fru in i rummet strax därefter och såg vår glädje över att hennes man inte var på skolan? ...
hahah skit kuL! 

Vi gjorde bort svenska uppgifterna på 15-20 min sen planera vi friluftslivet, inför nästa veckas kanot tur, på ca 10 min så en sammanfattning: vi sluta halv ett i stället för halv fyra idag! Så då kunde jag utnyttja min outfit för dagen! Behöver jag säga annat än shortsväder?

Time to do some work!


(laisliden påsken 2010)

Harry... vad ska man säga? ...
/pp


Läg1

Det går bättre nu!
Big question... Gymma eller träna innebandy? Tycker att bandyn är riktigt rolig men det är det att förra säsongen så sabbade jag ljumskhelvetet! Känns fortfarande av riktigt mycket och värmer jag itne upp perfekt så garanterar jag att den ryker igen... Så det står mellan det och att gymma med Burvall ;P Får se hur det blir!
/ab

Snoooooooze lover<3

Jag älskar att snooza! Några nackdelar ibland..
T.ex. idag då jag vaknade med en kvart kvar till bussen! Så jag steg upp racer packade och käka. Sen skynda jag till bussen i tyg skor, fotbolls sockar, fotbollsshorts, min svarta jacka, halsduk osv.. Förstår inte varför folk stirrade så? Tycker jag hade en "matchande" outfit ju?

Det mest spännande idag var väl att matkön stod stilla i 30 min. Ja så nu inser ni hur intressant denna skoldag var? Okej jag ska väl ta upp att jag, häger och Frida producerade på Matten! Helt awesome! Vi gjorde klart alla uppgifter!

Efter skolan följde Cissi mig en bit mot stan sen så fortsatte jag ensam i sommarvärmen mot stan. riktigt härligt, trots att jag missa massa bussar så sura jag inte för det! Dock svettades jag nalta mycket! Sen när jag slutat missta busstider och jag äntligen tagit mig hem så var jag utelåst...
Jag gick runt och leta om mamma lämnat nån nyckel ute.. icket. Hon var ju ledig idag.. var kunde hon vara? Jag ringde och fick reda på att hon va på solbacken.. Så jag la mig och sov på altanen! galet skönt faktiskt och välbehövligt. Sen efter att jag suttit där ute och väntat i över en och en halv timme så känner jag på dörren bakkom mig... öppen! WTF!! Helt otroligt att jag inte kollat den.. men inte så konstigt eftersom den ALLTID är låst. Väl inne så kom mamma hem sisådär 6 minuter och 43 sekunder senare...


Middagen blev en succé! Mamma och jag är jätteduktiga! vi är hemma själva nu i veckan under älgjakten då pappa inte är hemma. Så då blir det mysmiddag bara vi två hela tiden. Om inte mamma jobbar förstås då jag är ensam..

Träning ikväll, åtta till tio i U-hallen.. weeiii..
Nu ska jag i alla fall fortsätta med lite hemligt pyssel!

Arvid och jag i sexan.. Soet! Hemlighetsfulla som vanligt?
Mest störda och knasiga.
Men vi var dagens team ändå!
/pp


Skogsmullar gillar att umgås med... skogen

Tänkte lägga upp ett litet citat från igår som jag inte kan sluta skratta åt... plus bilder ifrån skog och mark när jag och Arvid försökte cykla från byske till fällfors men hamna på nån skogsväg mitt i fukkin nowhere där i kring 2-3 på natten ifjol...


Vet inte men jag gillade att mobilredigera förr .. inte så snyggt men gillar ändå bilderna <3
Första iaf <3

Citat ifrån går kvällen:
Jag: Det kliar på pungen...
Tystnad..
Ville: Du kliar på min pung...
Jag: oj... hahahhaha

Sanningen i historien är att jag höll en pinne i ena handen som jag ofredade Ville med i mörkret... Det var helt och hållet inte min avsikt! Men dock sjukt jävla kul!!

Alle har blider från igår så kräv av han att han lägger upp dem!!

/pp

Today became a war against tha clock...

Tuff start på dagen.. Vet inte vad som hände imorse men jag fick endast i mig två fjuttiga mackor till frukost (Kanske hade det att göra med att skinkan gick ut idag och luktade konstigt som jag blev lite otaggad...), sen fastnade jag bara med blicken och stirra in i väggen 5 minuter av mitt liv. 

Dagen i sig blev tung, dock var man nästan "effektiv" idag. Gjorde en del i alla fall. Trots min hunger, som redan uppstod innan jag tagit mig till bussen, så kämpade jag mig fram och nästan presterade fram till lunch. Tisdagarnas schema är nämligen ändrat så att det blir en extra lektion före lunch... alltså ingen lunch förrän 12.20, detta gjorde att dagens start gjorde allt fram till lunch till en riktig pärs..

Jag överlevde och överlastade tallriken med potatis, färsbiffar, morötter och brunsås. ASGOTT!! Fatta ni hur mycket jag uppskattade det idag!

Efter skolan träffa jag Cissi som följde med på en liten promenad längs älven i go vädret. Riktigt härligt. Är kul att bara gå runt och prata. After a while gick vi in till schtaan igen och jag trodde verkligen att jag skulle missa bussen totalt!! men som tur är failar min mobil tabell så jag hann med en buss 16.50? Tur för mig eftersom att jag skulle hinna med att ge hundarna mat, gå ut med dem, äta själv och sen fara på träning klockan 18.30. tänk då att jag inte är hemma förrän 17.20 med den där bussen.. Jag tycker jag hann med allting bra ändå! Liten eloge till mig idag som överlevde månadens hungrigaste dag och tajta schemat.

btw, såg idol idag. Ja nu har jag inge mer att säga om det.


En awesome pierre på en en mindre awesome mobilredigerad bild.

/pp

Gura

Sitter och försöker spela lite gitarr, en enkel låt som man kan utveckla till något svårare sen ;) Kan låta riktigt bra då! Var ju ett par år sedan jag höll i gitarren!
-
-
-
-
Så bra kanske det blir om jag övar lite! ;)
/ab

Tackar Arvid!

Sitter och drar hem lite Parkway Drive, bättre än In Flames? Fasiken på snudden! Inte dåligt Arrebarre!
Blev ingen skola idag eftersom att skåpnyckeln var borta, segt... Nu ska jag fortsätta ösa PWD på spotify och kolla http://www.swedenrock-online.se/ om dom säljer några PWDtröjor xD Så pass!
På torsdag ska jag på besök hos "frisören"
/ab

FegVille och Knaspierre

Another Knasvideo... jag vet inte varför jag lät som jag lät, trött kanske man får skylla på....
Ville, du är en CHEATER.
-
-
-
-
Knasigt värre Pierre, bättre lycka nästa gång...
/ab

skogsmullar, frusna och förälskade

Alle komme förbi och fluffa sit hår så jag skratta åt hans söthet i ungefär en kvart sen så gick vi ut på promenix. Vi fick även med oss Ville ut, Alle gjorde ännu en film då jag faila med att hoppa up på en container... gjorde ont.. Aja det kanske lägs upp.. jag har igen makt över det! Sen tog vi massa fina bilder också!

Vi tre små skogsmullar gick senare upp mot yttre skolan och efter massa bus bare av in i skogen, lampor förbjudna. Pierre (jag) den modige gick först, vilket resultera i att jag hitta gegg hålen osv. men det var jävligt kul i alla fall. Så vi har gott lite kors och tvärs i de kolsvarta skogarna.. as mysigt. Sen så prata vi massor om diverse saker. Alltifrån Hells Angels till förhållanden? hahha

Spännande, får se om Alle bjussar på några bilder från kvällen sen? Jag har även gjort nått vettigt ikväll, jag gjorde bort "sammanfattningen" av politik grejset.. Får se, blir nog redigeringar imorrn..

Hur som haver så hade jag en grymt rolig kväll med mååånga skratt! Fan så awesome ni är!!

ALLE <3<33


söta jag och ville är <3
/pp

Drar nu

Far till evil_Pierre_12_toent_ nu :(
/Ab

KNAS PÅ HÖG NIVÅ

Pierre och Ville knasiknasar sig medans jag försöker hålla mig på en seriösare nivå, funkar ju hyffsat iallafall ;D
Tyvärr stöddes inte formatet i mina redigeringsprogram så släng huvet på vänster axel och titta på knaset!
-
-
-
-
Grattis Pierre och Ville, ni ligger nu etta och tvåa i knas, Ville du får nöja dig med andra eftersom att Pierre var fan lite galnare, om det nu är något positivt!? :O

speedad kille alltså...


En film på ett coverband spom spelar ZZ-top låten Sharp Dressed Man. Trummisen spårar lite i rörelserna och spelandet! hahaha Skön dude!



/pp

en banan i ena handen och en mus i den andra

Dagen har varit tuuung!
Snabb genomgång: Snoozaade 45 min för länge, hade 30 min till bussen, ingen var hemma, jag hann duscha, packa, gå ut med hundarna, ge dom mat, äta lite själv, sen borsta tänderna och knappt skynda mig till bussen. På samhällsen gjorde jag inget, sen engelskan gjorde jag en del, "åt" lunch (ihoptorkade hårda potatisburgare..)jag fick i mig en.., sen mentorstid och svenska. Jag blev random utplockad till att vara Elevrådsrepresentant... sen fick vi sammanfattning av slutbetygen på avslutade kurser vi samla ihop i ettan!! Sammanfattande resultat. 10 avslutade kurser. 5 MVG respektive 5 VG.

Jag är hur som haver riktigt hungrig nu! Trots att en banan just slank ner så har jag inte ätit mycket idag.. Väldigt ovanligt.. Jag är van med massa maaaaat! Älskar maaaaaaat!<3

Efter skolan så mötte jag upp Angelica som fick hjälpa mig lite med ett litet ärende, eller ja hon fick mest stoppa mig från att inte spåra.. hahaha tack ändå!

I väntan på mammas hemkomst så ska jag pyssla på med lite grejs, sen måste jag skriva ihop en sammanfattning av politik saken.. bröööööööööl.. eller nått.


Bjuder på en bild som Amanda och Sara hittade på en utställning, varför fick jag den? jo dom trodde att det var jag på bilden ... att jag var lik den.. DANKE!


vad tycker ni? Har dom rätt eller inte?

/pp

Jaha, inte ska jag vara sämre!

Här skas inte vara sämre än Pierre! Jag ska faktiskt också lägga ut lite favoritlåtar jue ;D The list might be long!
As I Lay Dying – The Sound of Truth
In Flames – Dead End
Scar Symmetry – Morphogenesis
August Burns Red – ...Baby One More Time
Celldweller – Switchback
Innerpartysystem – Don't Stop
36 Crazyfists – Slit Wrist Theory
Groove Coverage – 7 Years & 50 Days - Radio Edit
Finntroll – Trollhammaren
Nirvana – Smells Like Teen Spirit
The Fray – How To Save A Life
Five Finger Death Punch – White Knuckles
Hypocrisy – Seeds Of The Choosen One
Finns mer att lägga ut men det finns risk att något viktigt krashar eller så ;D hahahah
/ab

Ja vad händer xD

Idag har det vart skola, ganska segt... Har lagt in alla In Flames album på mobilen så bussresan blev lite trevligare iaf ;) Ikväll får vi se vad som händer :) Ska mest troligt börja gymma efter skolan med dennis :D Blir kul ;P
/ab

Vackert!

Nu har Pierre fixat ny design, antar jag eftersom att det ser lite annars ut här ju :O BRA JOBB PIERRE! (vi ska ju inte såra honom). Idag har jag hängt med ville åkk pjär. Vi har fixade villes skoter sedan drog vi till pierre och såg en skitfilm :) S.I.S tror jag den hette, skitkass! :) nu ska jag lägg meg :) gånatten :)

/Ab

miss u!

I can still feel your smell.
it feels like it was an eternity,
 even if it was yesterday you were standing there with me and our arms around eachother and
 I felt your wonderful smell in the air.
it felt like the time was frozen.
I want you to be here again,
here with me,
here with your arms around me.
if I just can turn back time!

/pp


Fler sköna låtar!

Bara för att!

Aerosmith – I Don't Want To Miss A Thing


Crazy Frog – Crazy Frog In The House (radio edit)

Queen – Don't Stop Me Now

Disney Characters – This Is Halloween

Fool's Garden – Lemon Tree

Olaola – Dö, Jävla Gubbe

Korn – Kidnap The Sandy Claws

Haddaway – What Is Love

Vad har ni för favoriter?

/pp

jag och alle at the moment

Alle säger: tankar ett program som kanske stöder formatet...

Jag säger: hahaha okej

Alle säger: hjo

Jag säger: gåre bra ;9

Alle säger: NEEEEEEEEEJ!"!!  JÄVLA KUKDATOR

Jag säger: okej

Alle säger: HÄNGER SIG SOM EN JÄVLA HORA

Jag säger: inte bra..

Alle säger: hade jag varit rikare hade jag bestigit ett berg bara för att slänga ner skiten igen och sedan skita på den


HAHAHAHAH Skadeglädje är härligt ibland! Förlåt alle<3
Trött...

/pp


my eyelids are becoming heavier

Det blir allt tyngre att hålla sig vaken.. ögonlocken flackar och jag skulle bara vilja sluta dem, lägga mig vid din sida och somna till din närhet och värme!

Only in dreams.

Efter att jag varit duktigt och klippt lite gräs så blev det en väl behövlig dusch. Annars hade jag förmodligen luktat värre än surströmmingen som vi åt till middag. Suring är galet gott!<3
Efter det var syster yster snäll och skicka lite musik till min mobil som jag ska sätta in som personliga ringsignaler! Alle ringde och fråga om jag ville hitta på något, samtidigt så komme Ville hem från umeå med ny  skotern... så vi for dit och dregla alltför länge över den... VILL HA!

Sen så sågade Alle min cykel och sa att det var de fulaste han sett, ever..

Vi cyklade vidare bort till förrådet där Villes "gamla" skoter står och skruva loss styrhöjjarn som ska monteras på ny skotern! Så jag är skotersugen till 1000 nu alltså..

Efter en ful film som Alle gjorde när vi cyklade så for vi hem till mig och såg filmen, S.I.S!
Värdelöst jävla dålig, tyvärr..



Jag avråder er från att se den, blev ta me tusan ledsen över hur dålig den var...

Nu sitter jag här och funderar om jag ska fortsätta lite med politik tjaffset eller typ bara röra mig mot sängen? Man vet aldrig. Aja jag har i alla fall skrivit 2 ½ A4. Ur mina ögon sett alltså.

/pp

Favo låtar

Lägger upp lite favorit låtar som finns på spellistan jag just nu lyssnar på!!

Gavin DeGraw – We Belong Together
Gavin DeGraw – In Love With A Girl
Gavin DeGraw – Stay
Timo Räisänen – You Shook Me All Night Long
Timo Räisänen – About You Now
Timo Räisänen – Creep
Timo Räisänen – Fear no Darkness, Promised Child
Timo Räisänen – Sweet Marie
Timo Räisänen – Let's Kill Ourselves a Son
Timo Räisänen – Without You
Timo Räisänen – Outcast
John ME – Love Is My Drug
Esser – I Love You

Grymt sköna låter! Awesome sound och texter!! Kärlek till dem<3!!

/pp

Featured today is another day that will not be like any other day

Nu ska müüüüüssen på och Pierre ska ut och kriga med handjagarn. . . Blir en kul syn. Sen efter det måste jag läsa på om politik grejset som jag inte gjort än. . skriva en del sen är jag ledig igen. Vad ska jag hitta på då? det vet jag inte! Kanske läsa på om trafikregler? eller bara få fara ut och köra! vet inte än ni får gärna komma med förslag också!

Får se vad dagen bjuder på helt enkelt! Men nu ska jag ut!!

Hade HOJ!!!

Underbar låt! 

Älskar den<3
Texten är bara så, exceptionell!
Timo har gjort riktigt bra låtar!!<3

/pp

last night!

Igår efter en rykandes och god Flygande Jacob så tog jag och pappa saaben och brumma runt i urs och hamn. Detta i väntan på Cissis ankomst. Det gick riktigt bra att köra faktiskt. Men självklart finns det alltid plats för sågningar.
Pappa: va fan vare där för manöver?
Jag: Jag låg för mycket till vänster senast, höll på att göra om det, men nu kom jag på mig själv ju.
Pappa: Vad bra, då fastanar det ju i alla fall någonting i den där tomma...

Hahaha alltså vi har sjukt kul när vi är ute och kör alltså!

Sen drog vi på Konsum, där vi inhandlade: Bullar, drickor, glass, chips och öl. Träffade även Jerreslerre där, var riktigt längesedan, så vi stod och snacka en liten stund. Sen blev det färd direkt hem och bara vänta.
Där strax efter åtta någon gång så komme Cissi och vi satt på min säng och snackade om lite av varje, om dagens händelser osv. Sen hämta vi filmer och glass. Så vi bestämde oss för att se filmen Wilderness. Den funkade typ ändå. Dock en aning mind fuck på slutet, men det är ändå bra med filmer när man måste tänka lite. Det handlade om ett gäng ungdoms brottslingar bl.a. mördare, våldsmän, sexförbrytare och sociopater. De blir satta på en ö för att tuktas lite. Men det de inte vet är att det finns en annan där som har satt ut fällor för dem och som jagar dem. Rätt spännande ändå, fråga Cissi, hon hoppa till några ggr i alla fall!



Hur som helst så blev det en riktigt mysig film stund. Sen efter filmen var det rätt trött stämning så Cissi ville ta en "powernap" vilket hon gjorde också. Mysigt ändå ju så blev vilo stund tills hennes pappa kom och hämtade henne där kring ett snåret.


Tack för igår!

/pp

morronfrilla

Aaaaah mitt huvud, jag vänder på mig i sängen. Klockan står på 07.34. Vill krama om dig, men jag kan inte, för du är inte kvar. Dock känns det som att du är kvar. Min näsa säger att du ligger bredvid mig.. Jag pressar mitt ansikte ner i kudden för att känslan av att du är hos mig ska bli starkare. Detta som endast resulterar i att jag blir än mer besviken när jag verkligen inser att du inte är hos mig, utan jag ligger där ensam. Huvudet väcker mig ifrån mina drömmar och förhoppningar. Det känns som att det ska explodera. Hur ska jag ligga? min nacke tar kål på mig.. inget känns bra, hur jag än vrider och vänder på mig så blir inget bra. Min nacke är stel och strålar en olidlig smärta på högersidan av mina halskotor..  och mitt huvud är så tungt.. värker och dunkar.. vill sova men det är ljust ute.. Jag försöker gömma mig långt in i hörnet på sängen och tillslut mot alla odds så kan jag åter somna, efter en halvtimmes lidande, en halvtimme som kändes som en evighet, en evighet utan dig...



Min morron därefter var trög, vaknde lite till och från sen tillslut steg jag upp när Ville smsa och berätta att han var på väg till umeå trakter för att byta skoter.. Jag kravla upp utr sängen och masa mig ner, till min förvåning var jag nästan först uppe. Mamma hade just ut hundarna så jag la mig och ville avlida för en stund... mimn nacke och huvudvärk är inte att leka med idag. (Ska inte gnälla mer om det i detta inlägget nu.) Vid frukosten vare syrran som höll snacket uppe med att prata om bröllopet de var på igår. Låter ändå trevligt, jag har aldrig varit på bröllop.. Ps. "intressant" fakta. Igår var tre jag känner på bröllop, nu räknar jag olika bröllop inte alla jag känner som skulle på bröllopen utan endast närmsta bekanta en till varje. Om ni fattar. Men i alla fall, hur vanligt är det att man känner tre stycken som ska på olika bröllop samma dag, 4 september 2010?

Från det ena till det andra. Pappa är rätt konstig idag? Men jag har en teori, han är nog bara överexalterad inför älgjakten som börjar imorgon.
Annars är allt som vanligt i detta hus. Eller mitt hår nu på morgonen är inte vanligt. När pappa såg mig idag så utbrast han högt, Va i helvette!!!! osvosv

Och så slutligen så, efter en del påtryckningar, har jag nu på morgonen suttit och lyssnat på låten
River Flows In You! Gör det ni också!


(sorsele 2010! storforsen, Foto: Lisa Lundström

/pp


initiativ tagaren!

fääääääääään vad jag är duktig. Jag har nu städat mitt rum och dammsugit lite här och där på övervåningen! Sen så var jag tvungen att ta en dusch för att ingen i min omgivning skulle avlida!
Nu är man fräääsch och nyrakad.

Har kollat lite på aftonbladet där jag hittade detta!
http://www.aftonbladet.se/wendela/article7662581.ab
DISKUTERA!!

Nu blire middag och sen så ska jag plocka in krusbären, sen så anländer Cissi någon gång kanske?



/pp


plasten ba flög

Fick tråkigt så jag rullade sakta med min pärla mot discgolfterminalen, ensam. Väl där kändes det bra, sen direkt jag börja spela blev  jag redigt otaggad... Så jag gick inte ens klart den gröna slingan (kortaste), det blev åtta hål sen satte jag mig på pärlan och cykla hem igen.. Cyklade med lindahl och felix så vi snacka fiske ett tag men vid skolan var jag åter ensam.

Det var en rätt så rofylld liten tur, om det inte vore för en fluga i ögat... men sånt är livet. 

Summering av detta är alltså: En mils cykling, egentligen helt onödig men ändå skön på samma gång. Svårt att förklara?

Nu vet jag inte vad som händer. Det ryktas om att det bakas äppelpaj hos Ville!! Omg! kanske far dit en sväng! Sen blire Flygande Jacob till middag?
Gott!!
PIERRE ÄLSKAR MAAAAAAAAT!!<3<3<3  
Sen ikväll så kanske det blir en kopia av gårdagen? Låter bra i mina öron i alla fall! It will be!

Ps: ville äger som fick in lite vett i skallen på mig så att jag fatta matten igen! Det var enkelt men min hjärna är trögstartad Naaaaaaaaaaaaaaaaaantiiinng!


Bara för att vi är så jävla heeeeeta så att ni blir alldeles till er! :*
(examen i nian!)
/pp

Ny design osv ... care

Efter en super bra kväll så hade man hoppats på att sova gott, meeeeen.
Jag vaknade omkring 3.17 eller nått inatt och märkte att jag frös galet mycke.. till min förvåning hade jag inget täcke.. Gåtan löst. Så med TUNGA ögonlock så kämpade jag en stund för att svara på lite sms jag fått. Det är inte lätt när man inte orkar öppna ögonen.. jag har fortfarande inte vågat kolla vad jag skrivit..

Anyway så vakna jag flera flera gånger under morgonen också! Varav vid ett tillfälle jag satte mobilen i laddning. Trodde det var ca 20 min före jag steg upp men tidsuppfattningen på morgonen är inte okej.. Det var egentligen omkring två timmar mellan att jag satt i mbil  laddaren och jag vakna? aja.. ibland är man lite lost.

Detta gör att jag kommer att tänka på när jag hade lanat och varit vaken i uppåt trettio timmar. Då sumra jag till på en soffa klockan ett på dagen (skulle få främmande klockan sex så skull inte få sova!), jag var då ensam hemmma när jag somna... NU till delen jag inte kommer ihåg men som jag fått höra. Det ringde tydligen i telefonen, Adams pappa, jag som fortfarande var ovetandes, gick i sömnen till telefonen och pratade med honom. Jag gick sen och la mig, sen gick jag i sömnen halverst flera gånger den eftermiddagen, till olika ställen där jag somnade. 
Sen när Adam och hans familj anlände så fråga hans pappa om jag varit trött tidigare då jag pratat med han i telefonen? jag fattade ingenting... men Adam intygade att så vare för han hade hört det också.. helt spårat.. 

Ursäkta för det sidospåret. 

Dagen idag. Jag har värmt fisksoppa som blev min frunch. Issa och Ante stressar runt och gör sig iordning för att fara på bröllop. Mamma och Pappa vettefasen vad de gör. Pappa låna iaf lite löshår av Issa och gjorde an hästsvans bak i kepsen... Nightmares here I come..

Vi är lite tokiga, lite knasiga och en aning trasiga, but it is how we are, LIVE WITH IT!

Ska väl ta och räkna ikapp i matten lite sen vet jag inte vad som händer. Är öppen för förslag helt enkelt!




En som vill nå mig i alla fall <3 OSKAAAAR <3 Älskar dig:*:*!

/pp


BÄR

Undra ni varför jag dela upp dagen i två inlägg? .. allvarligt talat, ni är inte ensamma om att undra det för jag vet inte själv.. så kan det gå.

Hur som helst så blev det en rolig träning med rätt lite folk ändå, halkigt som vanligt på Campus, att se idrott där är inte annat än.. LUSTIGT!

Efter träningen tog jag en walk in mot schtaaan! Där mötte jag upp Cissi vid busstorget och vi åkte 19.40 bussen till mig. Sen så har vi alltså spenderat hela kvällen i sängen!
hahah misstolka inte, vi satt och pratade från klockan åtta till typ kvart över tolv. Jag kan lova att vi han prata om en del. Om det mesta mellan himmel och jord. Orden som användes mest säger ju allt: typ, ba, tap, tard, sådär, avsugen (i sammanhanget att man inte är sugen på nått specifikt som t.ex. mat). Ja alltså som ni ser det var lite random snack. Det var i alla fall riktigt trevligt! Många skratt och roliga samtal. Ikväll gott folk så mådde jag riktigt gott!



Man kan ju vara söt på sitt egna lilla sätt? Eller som man säger: pierre är "speciell"...


Bär – Synd att du är så söt - Original Version

Störtskön låt alltså!!!!!

btw kom och tänka på en sak som Ville sa till mig en dag. Det börja med att jag sa något smart, som han påpeka var smart.

Han:
Du, det är inte helt dumt sagt.
Jag: Nej jag vet, att jag är smart!
Han: Njae... Men alltså du har ju dina Moments...
Jag: tack <3

/pp

hektiska dagar är unika!

Dagen började super Adam ringde och sa att det skulle bli bil till specialidrotte. Great med 20 min extra på morron! Enda jobbiga var att dom glömde hämta upp mig... Så det blev att vända för dem och hämta mig en kvart sent! hahah fail...

Anyway så snacka vi om att Arvid skulle ha Historia idag, då ställde Bobby den excelenta frågan: Vad läser ni nu för historia? Jag mena, har det tillkommit nått nytt i den gamla? eller vad.

Hahahah han har fasen rätt, sen så kom vi på att om 50 år kommer barnen läsa om 11 september. Okej detta har inte med något att göra men kändes nödvändigt att säga det...

Alltså allvarligt talat så är jag rätt lost idag.. kommer inte ihåg vad som hänt på skolan om det var något roligt?  men är det något man inte kommer ihåg så är det väl förmodligen inte värt att minnas, eller? Förmodar att jag varit tankspridd idag!

Efter en hyffsat lugn dag, vad jag kan minnas, sen drog jag in på schtaaan där jag träffade Cissi som hade tråkigt så jag var med henne ett tag, vi gick på ICA och köpte butterbullar sen satte vi oss på torget och pratade massor mellan tuggorna. Fem över bussen var jag tvungen tacka för mig och ta bussen hem där det blev tacos till middag, aning stressigt eftersom jag skulle fara på en halvtimme igen till träning. Det var även länge sedan jag kände så dåliga vibbar i detta hus! DAMN vilken dålig stämning det var vid matbordet... en middag under total tystnad...


Who said u must be like everybody else? I´m not..!

/pp

Fredag!

Först av allt! Suit up Day den 13:e Oktober, på med kavajen! :O
Sedan så är det ju faktiskt fredag idag, vilket är skönt efter en veckas slit i skolan! Sitter och lyssnar på lite musik och skriver ;) Hittade en fin video med Freddiew på youtube, som faktiskt skulle vara riktigt nice i verkligheten!
-
-
- Snart blir det nog att göra dreadsen xD Väntar bara på att hon som ska göra dem hör av sig :) Blir förhoppningsvis snajs ;) För övrigt så taggar man ju redan suit up day och väntar på innebandyn ;) Ikväll ska jag nog sova med amanda så det blir en bra kväll! :)
Hehe måste ju också nämna att jag jagade får på gympan igår, hahaha jobbigt... Axel R och Axel S jagade dom lite också men dom var fan snabba xD heheh vi orkade inte paddla så vi gick i land och sprang lite istället xD hehe det funkar ju det med :]
/ab

iron man <3

Adam ringde för en stund sedan och räddade min morgon! Dom skjutsar till special idrotten vilket innebär att jag får tjugo minuter extra på mig nu på morgonen! Awesome as hell, yeah!

får se när jag har möjlighet att skriva sen idag, det beror helt på när jag kommer hem om jag kommr hem! vi får se när jag bestämt mig!


gulli bild jag hitta på adam!haha
Kanske 3 år sen?

/pp

Mr koll och skatsången

Bjuder på ett citat av Arvid från hockey, han fick syn på några tjejer och sa: dom där går i min klass, iaf två av dom fast den tredje kan också göra det... jag vet fan inte..

Även om ni inte tycker det var kul så... tycker jag det! speciellt då!

En liten notis från kvällen bara!
Jag och arvid satt på läktarn, jag sjöng med i låtarna som spelades, då var det helt tomt runt oss.. sen gick vi bort någon minut då plötsligt vare massa folk där! så vi satte oss igen och jag börja sjunga igen! inte så mycket folk. Vi gick iväg en stund. Kom tillbaka och fullsmackat!!
Samma sak senare! vi satt oss på sittplats läktaren, där sjöng jag vid nästan varje låt, osten kolla snett på mig, andra också kanske, men var tomt runt oss... !

Är det nå fel på mig?


okej dum fråga, bilden svarar på allt...

(lerig från dagen!)
näe blir mentalsjukhus snart.. inte fan är man frisk inte...

Be afraid!

/pp

Hal is i ske-å

Efter en stekhet go fisksoppa så drog jag vidare till stan och såg hockey med arvid! Inte så superkul match men det är ju försäsong! Spelarna halka mest omkring som nå nyfödda kalvar..
Jag och arvid bänka oss vi luleå klacken för att kunna sitta där och såga dom lite. Osten satt visst också där, så två flugor i en smäll för oss! haha

 
Vadå borta? söta vi är där i vänster hörn<3 haha

Luleås klack btw suger. För det första funkar inget att sjunga med luleå. Luleå i sig går inte sjunga..
För det andra så har dom dålig fantasi, de försöker håna oss med att vi knulla varandra? Ööhm okej? Hur tänkte dom där? Får dom sig inget, och vem knullar dom? mena om man bor i lule knulla man väl i lule med folk i lule? eller... ? hur tänkte dom riktigt? Dom är nog mest avis på att de bara blir nekade hela tiden.
Sen så tycker jag att det är fult av dom att endast håna och använda svordomar och könsord i ramsorna. Aik klacken uppträdde bättre som klappade för den skadade luleå spelaren, under tiden sjöng luleå klacken om annat? förstår mig inte på dom...

Jag och arvid taggar iaf specialidrott imorgon, sen när skolan flytit på ska jag se vad som händer. Kanske stannar i stan och hitta mig nå middag där sen träning? eller åker jag hem före? vet inte än... Kanske ska träffa Angelica en stund iaf, kan behövas!
Vi får se vad morgon dagen bjuder på helt enkelt!!

/pp


Dirty job..

Jag är nu helt slut och nyduschad. Har tagit på mig min favorit mjukisbyxor som jag även hade i skolan idag, sen har jag en stooor stickad tröja som vämer lilla frusna mig. Sist men inte minst så har jag på mig... mina rosa gristofflor som håller fossingarna varma. What can I say? I´m a mjukis boy!

Vad är det då som lett till att jag sitter här frusen med varma kläder? jo ni.. det ska jag berätta!

Vi slutade svenskan klockan 10 i 1 och jag skulle då gå till vitberget, eller rättare sagt Boda Borg... Jag var klar att gå klockan ett! Vi skulle börja halv två. Alltså från atorp till boda borg på 30 min var mitt uppdrag för stunden... Kändes en aningen osannolikt... Det är trots allt dryg 3.5 km.. jag prang/gick hela vägen men tack och lov fick jag skjuts av erik och hans mammi sista biten!

Väl ute i skogen så spelade vi... MYR-/KÄRRFOTBOLL!!!! Det var ASKUL! Alltså jag lovar att jag ska fan dra ihop något gäng i framtiden och spela! Någon frivillig själ?

Det var rena rama slagfältet! Min faceplant i gyttjan, tack vare Kalle, var inte nice! hahah hann inte stänga munnen... så hade gyttja på alla de tänkabara och icke tänkbara ställen! Mun, ögon, näsa, hår och såklart innanför ALLA kläder! MYS <3   (bilder ska fixas!)

Väl hemma blev jag avspolad med trädgårdsslangen vilket innebär kallvatten och sen blev det en dryg halvtimmes dusch och allvarligt talat så tror jag att jag aldrig någonsin duschat så noga. Pierre är renare än någonsin tidigare i sitt liv, bortsett från födseln?

Så nu ska Pierre den rena gå och kolla till Fisksoppan som står på spisen! Dagens middag<3 älska!

/pp


long ago

Bjussar på lite mer bilder. Nu från Arboga där jag har några riktigt awesome släktingar, sen så älskar jag verkligen staden! det är hur fint som helst!






Vattnet som rinner rakt genom staden<3 
Stenen som syns mitt ute i vattnet är Näckens sten. Där han satt och spelade sin fiol?

Kommande bilder är ifrån Ålandsbåten!








Båten vi åkte med!




En bild bomd från en super fin sommar som har anknytning till bilden på mig i tidigare inlägg! Alltså samma sommar!

/pp

jo jävlar, nu varvar vi ur ´an!

Så brukar det låta ibland när jag och farsgubben är ute på vägarna och det är jag som sitter bakom ratten. Så lät det även idag, men jag utvecklades ändå kände jag för jag lärde mig lite nya tips och tricks för att få ett bättre flyt i körningen. Lite smått stolt över mig själv faktiskt! Men det tycker jag att man ska få vara ibland. Börja berömma er själva mer, få inte storhetsvansinne, utan att bara berömma er själva när ni gör något bra istället för att kritisera er själva. Lovar att det känns bättre sen, jag försöker själv bättra mig på det..!

Efter att vi snurrat runt ca timmen så såg vi lite fotboll men spelet var under all kritik och jag blev ledsen av att se det, inget skämt. Bättre kändes det när vi drog till "nnebandy halln" och skulle trän, 20-22. Grymt kul. Lasse var sen men det var lungt. Vi körde ca en timmes traggel sen så spela vi, utan taktik, utan sinne, inget fin lir utan bara ut och kötta. Det är tametusan kul ibland. Lasse och de flesta av laget drog halv tio, spårad som man är så stanna jag, ville, alle, simon och emil kvar och fortsatte lira lite. FÄÄÄÄÄÄÄÄN SÅ KUL!!!!!!!!

Nu sitter jag och funderar över MAT!<3 och sen ska jag plocka hit lite läxor, får se hur hög koncentrationen är näre finns så mycket annat kul just nu!


Nu snacka vi längesedan...!! vad kan jag varit? kanske sjuan? Only god knows...
Men grym bakrund i alla fall!

/pp


U r qt!!

Ja vad ska man säga... Idag hade vi första special idrotten (Innebandy) för i år. Arvid har hoppat in också vilket är skitkul!!!!! För övrigt så gick det helt åt fanders för mig, kanske beror det mest på att min vrist var lätt svullen och värkte jävel hela tiden och rörligheten blev därför nedsatt med många procent..
Därefter skjutsade jag Sanna, på hennes cykel, tillbaka till skolan där vi skulle ha vår första matte b lektion för i år. Det känns verkligen att det varit sommarlov. Vi börja med funktioner. Dock var skallen ur funktion.. Så jag gjorde endast tre uppgifter.. riktigt tungt..

Ännu tyngre att det var enda lektionen för dagen och Anton påpekade att, "du hade alltså bra en lektion idag? men den gjorde du inget på?" hahah nej så är det faktiskt.. fan deprimerande när jag tänker på det.
När vi slutat så såg jag några AWESOME estetare gå till lunch så jag skynda dit för att äta med dem. Efter lunch satt vi på några soffor i korridoren. Ji och med insparkar så fick vi t.ex. se några killar springa i korridoren i kallingar. Undra varför dom skämdes så när jag jävlades och vissla lite?

Min tur att "skämmas" kom sen då jag visste mer om blogg världen än Amanda och Olivia.. Blev fan rädd.. Varför vi kom in på det ämnet var att det är en tjej som går på skolan som jag tycker är lik Jackie Ferm. Dom ba: Jackie Who?
Jag försökte föklara om Paradise hotel osv. men endast för Amanda som det klicka lite för då. Sen skulle jag få Olivia att förstå, så jag sa. "Men Jackie och Kissie bråkar ju hela tiden"... "kissie?? vem?!" jag: omg..
Då konstaterade Amanda att det var smått weird att jag har mer koll på bloggvärlden än dom.. Funderar allvarligt på att skrota datorn efter denna händelse...

Sen har jag varit och strosat på stan, letat en cardigan, hittat chinos, hitta en skjorta, köpte inget utan bara va duktig och bara kolla!
Sen vila jag ett tag och stötte på en väldigt trevlig bloggerska som jag satt och prata med ett tag medan jag ändå väntade på bussen.

Home at least och me und meine padre gjorde en mycket god kycklingsallad så nu är jag mätt och belåten!

Blir ut och köra bil nu snart sen träning!

See yah sexbombs to night! :*:*


Wooooohh... Hitta nå old pics med webben!! spåraa 
(slingor)


Ännu en! hahah ser galen ut, jag vet, men det är fan okej ibland!
Gillar att vara lite tokig...

/pp

Woho?

He ser bra ut det där, onödigt skriveri detta var! Skolfoto idag, CYA!
/ab

RSS 2.0