Nightmaaaaaaare!

Vo hänne??... Det frågade vi oss ett ex antal gånger... Läskigt var bara för namnet..

Men först!

Igår ringde Alle och var ensam så jag drog dit och vi prata om chips sen börja vi röra oss mot en lekpark ovanför konsum. Vi fick även med oss Ville! Awesome. vi lekte lite sen blev det massa mobil snack eftersom Alle ska köpa en ny. Antingen Htc eller Iphone.
Sockertokiga som vi är så for vi på konsum och köpte choklad kakor! <3
Sen träffade vi bruuuuuun Julia så vi snackade en stund innan vi for förbi amme och sen till en underbar krusbärs buske <333! Älskar den<3 

Efter det flyttade vi vår krusbärs fulla magar hem till Ville och slog igång Voddler! Senior skip day blev filmen! Andra gången jag såg den, faktiskt rätt bra ju!
Efter några 100g choklad och litervis med vatten så tog filmen slut och Alle for hem. 

Ensamma kvar i mörkret satt då jag och Ville. Gissa då vad det blev för film... Vi kolla igenom komedierna som fanns och av någon anledning föll valet på Another Gay Movie!

Och ja lovar.. den va GAAAAAAAAAAAAY. Har inget emot homosexuella men alltså spåra när alla i filmen var homo.. Kortfattat. En Homosexuell version av American Pie, fatta ni då? Maaaasssaa gay sex typ.. eller dom skulle bli av med oskulden... fan vad läskig den var... Årets skräckfilm nästan.. men förstår ändå syftet med den! jävligt smart att göra en film för homosexuella. Mena hur många tonårs filmer finns det inte?

Villes bröder kom också in i mörkret och såg ett tag... dom fråga måååånga gånger va fan är det här!...

Vo hänne??... Det frågade vi oss ett ex antal gånger... Läskigt var bara förnamnet..


Nightmaaaaaare..........

/pp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0