early sunday morning

En tidig morgon öppnar jag mina ögon. Ligger i sängen med klarvacken blick och ett leende på läpparna. Känner hur en god natt sömn gett mig en rejäl dos av enrgi som kommer göra denna dag till en riktig höjdar dag. Jag stiger upp och njuter av en härlig frukost halv nio. Vid nio snåret tar jag mig en uppfriskande och livsnjutande morgon promenad i vårat vinterland. Efter denna supermorgon så blev dagen därefter. Med massvis av krafter har jag pluggat ordentligt och mått gott trots att det är söndag.



Nej så vare nog inte. Klockan 13.00 vaknade jag med en ännu tröttare Cissiliten vid min sida. Jag lyssnade på ehnnes far och bror som diskuterade dagen. Mina morgongleggiga ögon ville inte riktigt öppna sig. Jag kände mig som överkörd av ett tåg. Värk i kroppen pga. onödigt snea sovställningar, träningsvärk i armen pga. att jag kastat kort. Energin kändes bortblåst och den sena kvällen gjorde sig påmind genom en galen huvudvärk. . . Vi pallrade oss upp för en liten frukost i väntan på min syster som skulle hämta mig. Hon ringde och de körde fel. Tillslut hittade dom mig där ute i skogen.


När vi kommit hem så möttes vi av en doft av mat. Men än fanns inte tiden att avnjuta den. Några timmar återstod. Det blev istället dax att plugga svenska, antiken. Redan börjar det mörkna utanför fönstret. Jag hann bara uppleva 1,5 timmar av de ljusa timmarna idag. Det får mig att känna mig tragisk och trött. Men en god middag fick mig på lite bättre humör. Dock gör ett matkoma det inte lättare för mig att hitta motivationen till plugg. Men efterätt snart och hockey, det kan lysa upp den mörka och trista söndag en aning. Det som finns att glädjas över idag är att vakna bredvid den man älskar och en trevlig middag med familj och en sju helsikes god efterrätt som väntar på mig.


/pp

Kommentarer
Postat av: CISSI

måste du lägga in fula bilder på mig i varje inlägg...

2010-11-14 @ 17:25:10
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: oh yes allt är bara bra med mej :D fick fira svärfar idag ist för far då han bor så långt bort :) men han fick ett sms iaf ;)



Va händer till veckan då? Några planer?? :D

2010-11-14 @ 17:27:38
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: M

mh, samma här :/

2010-11-14 @ 18:08:15
URL: http://enterhere.blogg.se/
Postat av: Becca

sv: jo allt är fin fint!! =)

I veckan ska jag packa, kolla så att allt är med, packa lite till och så trippelkolla så att allt är med, vara hyper aktiv och nervös och studsa runt som en gummiboll ;)



Va gör du ikv då?? :D

2010-11-14 @ 18:29:24
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Filmskribenten

Hej, läs och följa gärna min blogg http://filmskribenten.blogg.se/ skriver om filmer, handlingen osv. Lägger upp nya filmer varje dag :) Tack på förhand.

2010-11-14 @ 19:17:29
URL: http://filmskribenten.blogg.se/
Postat av: M

ah ;) ska du hitta på i veckan då ?

2010-11-14 @ 20:04:14
URL: http://enterhere.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0