jo jävlar, nu varvar vi ur ´an!

Så brukar det låta ibland när jag och farsgubben är ute på vägarna och det är jag som sitter bakom ratten. Så lät det även idag, men jag utvecklades ändå kände jag för jag lärde mig lite nya tips och tricks för att få ett bättre flyt i körningen. Lite smått stolt över mig själv faktiskt! Men det tycker jag att man ska få vara ibland. Börja berömma er själva mer, få inte storhetsvansinne, utan att bara berömma er själva när ni gör något bra istället för att kritisera er själva. Lovar att det känns bättre sen, jag försöker själv bättra mig på det..!

Efter att vi snurrat runt ca timmen så såg vi lite fotboll men spelet var under all kritik och jag blev ledsen av att se det, inget skämt. Bättre kändes det när vi drog till "nnebandy halln" och skulle trän, 20-22. Grymt kul. Lasse var sen men det var lungt. Vi körde ca en timmes traggel sen så spela vi, utan taktik, utan sinne, inget fin lir utan bara ut och kötta. Det är tametusan kul ibland. Lasse och de flesta av laget drog halv tio, spårad som man är så stanna jag, ville, alle, simon och emil kvar och fortsatte lira lite. FÄÄÄÄÄÄÄÄN SÅ KUL!!!!!!!!

Nu sitter jag och funderar över MAT!<3 och sen ska jag plocka hit lite läxor, får se hur hög koncentrationen är näre finns så mycket annat kul just nu!


Nu snacka vi längesedan...!! vad kan jag varit? kanske sjuan? Only god knows...
Men grym bakrund i alla fall!

/pp


Kommentarer
Postat av: Big AL

syftar på bilderna i inlägget "My paradise<3" ;)

2010-09-01 @ 23:05:29
URL: http://bigal.blogg.se/
Postat av: CISSI

HAHAHA söt

2010-09-01 @ 23:05:49
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/
Postat av: Big AL

sv. den första föll jag extra mycket för (a)

2010-09-01 @ 23:07:30
URL: http://bigal.blogg.se/
Postat av: angelica

härlig bild =)



2010-09-01 @ 23:24:44
URL: http://arannnerud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0